Gebelikte karaciğer enzimi yüksek çıkması

Tugbaax

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
26
5
6
23
Merhaba arkadaşlar 7+1 haftalık gebeyim bugün kalp atışlarımızı duyduk elhamdülillah kan testi yapıldı ve karaciğer enzimlerim yüksek çıktı ALT 104 AST 35 çıktı sabahları folikasit öğlen coraspirin akşamları oksapar iğne ve progestan kullanıyorum bu ilaçlar yükseltmiş olabilir mi başına böyle birşey gelen varsa beni aydınlatabilir mı ne gibi bir yol izlediniz acaba açıklarsanız sevinirim bir sorun olur mu korkuyorum açıkçası 2 tane düşüğüm var bu 3. Gebeliğim

Başka yorum yapacak başına böyle birşeyler gelen kimse yok mu acaba cevap verirseniz sevinirim

Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim hala değerlerimiz yüksek mi, düştü ise nasıl düşürdünüz acaba benim çok yüksek çıkıyor
Karaciğer Enzimini düşürmenin en güzel yolu sabahları bır bardak ılık suya ıkı yemek kasıgı dogal elma sırkesı ve bır hatta yarım cay kasıgı bal koyup ıyıce karıstırıp ıcın bunu duzenlı yapın .

Merhaba suan nasılsınız benimde değerlerim yüksek merak ettim durumunuzu
Merhaba hiç bir sıkıntı yok bebek anneyi iyileştiriyor zaten bir süre sonra. Benim değerlerim normale döndü. Yalnız yüksek olduğu zamanlar bi kac hafta dikkat ettim enginar falan yedim o iyi geliyormuş bilginiz olsun.

Mrb suan nasılsınız merak ettim
Merhaba bende 2 hafta yediklerime çok dikkat ettim sabahları limonlu su içtim ve enginar yedim bol bol benimde düştü. Şu an ne durumda bilmiyorum ama Bi sıkıntım yok. Zamanla kendiliğinden geçiyor, geçmezse zaten mutlaka Bi yerden patlak verir. Kaşıntı yaparmış özellikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…