Gebelikte kansızlık

gameover

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
163
9
31
28 haftalık hamileyim 4-5 ilaç değiştirdim hiçbiri fayda etmiyor en son hgb 9.8 ferritin de 11e düşmüş. Normalde böyle bir problemim yoktu hamilelikte çıktı hepsi. Üstüne bir de aspirin ve kan sulandırıcı kullanıyorum zaten takıntılı da bir yapım var aklıma hep doğum esnasında kan durmayacağı ve kan kaybından öleceğim falan geliyor 🥺
Kansızlık yaşayanlar nasıl önlem aldınız ? Doktor en son damardan takviyeyi yapacak ama ya o da işe yaramazsa.

bebe hüp diye emiyor vallah benim demir 155 ti 3 ay da falan 55e düşmüştü. Gebelik öncesi ben fullemiştim

ilacı ne zaman içiyorsunuz? c vitaminli bişeyle mi içiyorsunuz?
Sabah akşm içiyorum sabah aç karnına akşam da yemekten üç saat sonra falan son içtiğim ilacın zaten içeriğinde c vitamini de vardı ek olarak meyve ile falan alıyorum ama yine de düşüyor

Sabah akşm içiyorum sabah aç karnına akşam da yemekten üç saat sonra falan son içtiğim ilacın zaten içeriğinde c vitamini de vardı ek olarak meyve ile falan alıyorum ama yine de düşüyor
magnezyumla beraber alıyorsanız o da emilimi azaltıyormuş 🤷‍♀️

magnezyumla beraber alıyorsanız o da emilimi azaltıyormuş 🤷‍♀️
Yok hayır ben sabahtan bi başlıyorum ilaçları içmeye akşama kadar sürüyor 😀her ilaç aralığında iki saat var zaten. Ama magnezyumla alınmaması gerektiğini söylemediler hiç. Sürekli süt ve süt ürünleri çay kahve ile alma dediler.

Yok hayır ben sabahtan bi başlıyorum ilaçları içmeye akşama kadar sürüyor 😀her ilaç aralığında iki saat var zaten. Ama magnezyumla alınmaması gerektiğini söylemediler hiç. Sürekli süt ve süt ürünleri çay kahve ile alma dediler.
ben kendi magnezyumum için araştırırken gördüm. Demir ile aynı anda kullanmayın yazıyordu

X