Merhaba hanımlar. 23 haftalık gebeyim. Şikayetim öncelikle kahverengi lekeyle başladı. İki gün sonra pıhtılı bir kanamam oldu. Ancak kanamalarım pede gelecek şekilde değil, peçeteye gelen silinti şeklinde. Kanama sonrasında spekulumla muayene yapıldı ve rahim ağzında 2 cm'lik bir polip tespit edildi. Öncesinde var mıydı, vardı da küçük müydü, rahimdeki baskıdan dolayı mı kanama başladı bilemiyorum. Doktor muayene sonrası hamile olmasan çok kolay bir şekilde alırdık ama şuan almaya gerek yok gebelikten dolayı dedi. İki gün sonra tekrar görüşmeye gittim ve kanama devam ediyorsa almak gerekir dedi. Ama dediğim gibi kanama çok yoğun değil. Kırmızı pembe renklerde geliyor ve rengin açılması 1 gün sürüyor, renk koyulaşıyor, bordo kahverengi gibi renklere dönüyor. Tam krem renge döndü bitti derken tekrar kırmızı geliyor ve bu döngü başa sarıyor.
Aranızda benim durumumu yaşayan var mı? Polipi aldırmanın ya da aldırmamanın sonuçları ne olabilir? Kanama artabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
Aranızda benim durumumu yaşayan var mı? Polipi aldırmanın ya da aldırmamanın sonuçları ne olabilir? Kanama artabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler..