gebelikte kanama :(

Bir ay daha risk var dedi miyom küçülmüş ama. Çok geçmiş olsun sana canım. Bebeğin ne kadar oldu şimdi? Doktorlar neler diyor ama yiyecek ekmeği içecek suyu varsa hiçbir şey olmuyor. Sen kalbini ferah tutmaya çalış canım. 14+4 oldu canım.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim saglikla kucagina almayi nadip etsin benimde 7+4 olduk doktor yerine çıkmış ama keseyle bebek uyusmuyor dedi buda riskli bir durum malesef allaha sığındım

İyi düşünelim iyi olsun canım. İnşallah bütün sorunlarımız zamanla geçer. Allahım yardımcımız olsun.

Malesef bebegimi kaybettim kalbi durdu perşembe kurtaj oldum

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm... Ama hayırlısı böyleymis diyeceğiz. Bebeğin seni cennette bekliyor ve senin kurtuluşun için orada sefaatci olacak. Son zamanlarda zaten ilk bebeklerde düşük çok oluyor. Hiç üzülme bi arkadaşım da sıkıntılı bir hamilelik sonunda 8.haftada bebeğini kaybetti kürtaj oldu. Sonra tekrar hamile kaldığında sorunsuz bir gebelik geçirdi. İnşallah senin de öyle olur. Zor bir durum ama sen elinden geleni yaptın.

Insallah cnm benimde umudum o tekrardan hamile kalip sorunsuz bir sekilde kucagima almak evladımı bizim icin cok uzucu bir durumdu 12 yilin ardindan ilk gebeligimdi ama rabbimin vardir bir bildigi suan toparlanmaya calisiyorum insallah herşey dahada güzel olucak

İnşallah canım. Şimdilik sen de vücudun da dinlensin. Allah ın izniyle senden güzel haberler de alırım inşallah.

X