Gebelikte kanama

paupeer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
99
35
3
28
Kızlar selam
5 haftalık hamileyim diye hesapladım Salı günü keseyi görmeye gideceğim bugün birden kan boşaldı tüp bebekle hamile kaldım bir sürü ilaç corasprin vesair kullanıyorum kan birden boşaldı pıhtılı hastaneye gittik beta değerim iyi çıktı dinlen su iç dediler bekleyeceğiz acaba neden oldu bu acilde kadın doğumcuda yoktu sadece beta bakabildiler

Progestan kullanıyor musunuz kadın doğum doktoruna da görünün kesin bence

Progestan kullanıyor musunuz kadın doğum doktoruna da görünün kesin bence
Doktoruma yazdım hemen iğne verdi yaptırdım zaten tedavi olduğu için hem fitil hem iğne kullandım inşallah iyidir şimdide kahveye döndü kırmızılar Allahım sen büyüksün

Progestan vermistir zaten kullanın sıkıntı olmaz inşallah leke tık diye kesilmez temizleyene kadar devam eder benim 5ten 9a kadar sürmüştü şimdi 18.haftadayim kanama alanım da var aktif değil progestanla devam ediyorum, rabbim sağlıcakla kavustursun

Merhaba benimde tüp bebekte gebelikte benzer haftalarda kanamam (büyük pıhtılarda mevcuttu) oldu ve 20. haftaya kadar devam etti. Kahverengiye döndüğü için aktif kanamanız şuanda yoktur. Ama kahverengi bir süre daha devam eder. Tüp bebekte kanama normal gebeliğe nazaran daha fazla oluyor maalesef. Rabbim kalp atışını duyurup sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size de bana da çok teşekkür ederim cevap için arada peçeteye kırmızı kahve geliyor ama belki de tüp bebek ilaçlarındandır inşallah benimde sorunsuz devam eder

Bu durumu gebeliğin sonuna kadar bile yaşayanlar mevcutmuş. (Bu platformda benzer başlıklar mevcuttu daha önce okumuştum). Ben 32 haftayı gördüm şükür inşallah sizlerde görürsünüz

Bu durumu gebeliğin sonuna kadar bile yaşayanlar mevcutmuş. (Bu platformda benzer başlıklar mevcuttu daha önce okumuştum). Ben 32 haftayı gördüm şükür inşallah sizlerde görürsünüz
İyi dilekleriniz çok teşekkür ederim inşallah

İnşallah hem fitil hem göbek bide kalça eklendi artık progestana şükür artık parça pıhtı gelmiyor beni kanamadan çok o korkuttu allahım tüm evlat bekleyenlere sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…