• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama

caglaarslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
1
0
1
25
Herkese merhaba 1 haftaya yakındır yoğun bir şekilde kananmam mevcut düşük riski yüksek derece var dendi hastane yattım yattığım süreç zarfında kanamam azaldıçı kalp atışı vardı en son ayrıldığımda 2 gün kaldm çıktm fln sonra yine kanama yoğun bir şekilde geldi parçalar cumartesi arada 1 gün var hemen doktora gittim bebeğimin kalp atışı duyulamadı kese etrafında çok fazla kanama mevcutmuş bugün hiç kanamam olmadı hiç bir ağrım yok bebek var kese var ama kalp atışı yok yine kontrolden geldim fazla kan olduğundan bebeğin kalp atışını duyamayabiliriz dendi içim içimi yiyor yarın renkli ultrosonum var ne olur ne denir bilmiyorım normal ultrosanda kalp atışı yok ve ne kanamam ne ağrım var fikri olan varmı çok endişeliyim

İgne falan yapilmadi mi hic kanama icin umarkm.kaybetmemissinizdir kayip yasarsaniz da lutfen kendinizi toparlayin ve iyi bir kadin doguma gidin bu durumlarda ozel ignelerle kanamayi durdurabiliyorlar ama gebelik saglikli degilse zsten vucut atar onu demisti doktorum bana

Back