• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte kanama

Mavissannem

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
111
46
13
35
Kizlar 7 haftalik hamileyim 3 gundur kanamam var ilk gece cok az pembe bir kanama idi acile gitim bhcg icin kan aldilar ve yarin grlmemi soylediler yani uc gun sonrasi ama kanamam artti ve agrilarim da var boyle olup ta dusuk yapmayan varmi ne olur yardim edin

Doktorunla görüştün mü progestan başlandı mı? Kalp atışları duyuldu mu? Bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy öyle yat ve wc harici kalkma. Çok arkadaş bu şekilde yaşadı kucağına aldı ama doktorunu mutlaka bilgilendr.

Doktorunla görüştün mü progestan başlandı mı? Kalp atışları duyuldu mu? Bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy öyle yat ve wc harici kalkma. Çok arkadaş bu şekilde yaşadı kucağına aldı ama doktorunu mutlaka bilgilendr.
Canim brnim doktorum burda deygil avusturyadayim su an ve burda hic bir ilac vermediler sadece yatmami soylediler mumkun oldugunca kalkmiyorum allahim korusun bebeyimi kaybetmekten cok korkuyorum

Canim brnim doktorum burda deygil avusturyadayim su an ve burda hic bir ilac vermediler sadece yatmami soylediler mumkun oldugunca kalkmiyorum allahim korusun bebeyimi kaybetmekten cok korkuyorum
Kalp atışlarını duyduysan muayenede ona baktırsaydın inşallah seninle kalır ayaklarını mutlaka dik uzanırken hiç kımıldama geçer

Kalp atışlarını duyduysan muayenede ona baktırsaydın inşallah seninle kalır ayaklarını mutlaka dik uzanırken hiç kımıldama geçer
Dinlemediler ki inan ki burada hic bakmiyorlar bu kanama ile 4 saat orada vbekletildim bilmiyorum moralim cok bozuk 😢😢

Günaydın hanımlar 😍 kaç gündür araştırıyorum hala gönlüm park yataktan yana aslında ama anne yanı beşik gördüm bu tarz bşy kullanışlı gibi geldi. İlk aylar daha çok işe yaramaz mı sizce ya ikisinin de farklı avantajları var

Eklentiler

• C11F370F-0435-4CB9-B284-715A361E6541.webp
    C11F370F-0435-4CB9-B284-715A361E6541.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 36
Back
X