Gebelikte kanama

Derinndn1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
1.117
2.600
133
Merhaba 7+4 gebeyim bugun peceteye pembemsi kan geldi hemen doktora gittim bebek iyi kalp atisinida dinledik dinlen sabah takip eden doktoruna git dedi ama tedirginim basına gelen var mı ?

Hiç sıkılmadan vesvese etmeden sabırla bekle uzan bol bol su iç dinlen şuan benim düşük tehlikem var ister istemez gerildikce kanamam oluyor

Merhaba 7+4 gebeyim bugun peceteye pembemsi kan geldi hemen doktora gittim bebek iyi kalp atisinida dinledik dinlen sabah takip eden doktoruna git dedi ama tedirginim basına gelen var mı ?
Merhaba öncelikle Allahım korusun bebegını ben 3 ay önce bir düşük yasadım benım kanamam disariya akmıyorsdu kesenin yanında kese büyüklüğünde bir kanama alanı vardı düşüğün sebebi bu muydu BIlmıyorum inş rabbım sana bağışlar bol bol dua et

Merhaba öncelikle Allahım korusun bebegını ben 3 ay önce bir düşük yasadım benım kanamam disariya akmıyorsdu kesenin yanında kese büyüklüğünde bir kanama alanı vardı düşüğün sebebi bu muydu BIlmıyorum inş rabbım sana bağışlar bol bol dua et
Bende düsük yaptım nasip boyleymis Allahım herkese hayırlısını nasip etsin 🙏

Gece 12 de sancim başladı sabah 6 kadar bekledim sabah 6 da dayanamadım acile geldim ve acil kapısının önünde düştü bebeğim sonra parça kalmış uyudturmadan rahim ağzı açık iken bağırta bağırta kürtaj yaptılar .. sobra srrvise çıktım tüm yataklar dolu cekyatta yatirdilar ve ben kendimi sikmaktan kas kastı kesildim annem babam hasta eşim benden duygusal aglamiyorum ki etkilenmesinler diye dişlerimi Sika Sika cenem kitlendi

Gece 12 de sancim başladı sabah 6 kadar bekledim sabah 6 da dayanamadım acile geldim ve acil kapısının önünde düştü bebeğim sonra parça kalmış uyudturmadan rahim ağzı açık iken bağırta bağırta kürtaj yaptılar .. sobra srrvise çıktım tüm yataklar dolu cekyatta yatirdilar ve ben kendimi sikmaktan kas kastı kesildim annem babam hasta eşim benden duygusal aglamiyorum ki etkilenmesinler diye dişlerimi Sika Sika cenem kitlendi
Uff canım ya cok üzüldüm cok Allahım sana yardım etsın sana aglama üzülme demıycem senın bu yasadıgın benım yasadıgımdan daha kötü tek dılegım Allahım sana bu acıyı yasatmasın bekle sabret zamanla daha iyi olacaksın atlatacaksın zor olacak ama gececk şu an bılıyorum sana ne desem boş bu yaşadığın cok agır Allahım sana yasadıgın bu btün acıları unutturur inşallah 🙏 😢

Sana şu an ne desem boş biliyorum.yaşadıklarına inanamıyorum. Hepsi ayrı ayrı üzücü. Teselli edecek söz bulamıyorum. Kendini sıkma daha kötü olursun.
İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın.
Allah Bi daha böyle bir acı yaşatmasın.

Back
X