Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte kanama
- Konu Sahibi Yademim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
2 defa yaşadım, parça da düştü. Ama çok şükür bebeğim sağlıklıydı. Hemen hastaneye gittik iğne, serum, ilaçla kanama kesildi. Kahverengi kan eski kan demekmiş, kirmizi pembe kanama ve parça düşmesi tehlikeliymiş. Hemen hastaneye gitmekte fayda var. Inşallah herkes bebisini sağlıkla kucağına alır
Bende parlak kırmızı renkte kanama oldu acil dr gittik bebek biraz aşağı yerleiişmiş 6w2d kalp atışını duyduk proluton iğne ve progestan hap verdi istirahat önerdi bakalım hayırlısı diyorum2 defa yaşadım, parça da düştü. Ama çok şükür bebeğim sağlıklıydı. Hemen hastaneye gittik iğne, serum, ilaçla kanama kesildi. Kahverengi kan eski kan demekmiş, kirmizi pembe kanama ve parça düşmesi tehlikeliymiş. Hemen hastaneye gitmekte fayda var. Inşallah herkes bebisini sağlıkla kucağına alır
- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.315
- 113
- 33
- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Cok hareket etmemeye calis canim, tuvalete kalk yalnızca bi süre. Inşallah bisey olmaz merak etme. Stres de yapmaBende parlak kırmızı renkte kanama oldu acil dr gittik bebek biraz aşağı yerleiişmiş 6w2d kalp atışını duyduk proluton iğne ve progestan hap verdi istirahat önerdi bakalım hayırlısı diyorum
Teşekkür ederim aminHer iki olayıda yaşadım ankette ki rabbim kimseye düşük yasatmasin sağlıkla kucağınıza alın
Sadece wc gdiyorum başka bir şey yapmıyorum .inşallahCok hareket etmemeye calis canim, tuvalete kalk yalnızca bi süre. Inşallah bisey olmaz merak etme. Stres de yapma
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- 22 Kasım 2010
- 11.116
- 19.558
- 498
Kahverengi lekelenmeleri de ciddiye almak lazim. Iki ayri doktora gidiyordum ikisi de kirmizi kanamaya donmedigi surece endiselenme demisti ama tek risk dusuk riski degil ki. 6.haftadan itibaren ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu yoruldugumda artti. Progestan igne de oldum vajinal fitil de aldim. Lekelenme kesildi. Zaten hic kirmiziya donmedi. Ama 11 haftalikken bebegimin kalbi durdu. Lekelenme kromozom anomalisi veya kalp durmasi belirtisi de olabilir .
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Malesef bnden de dün azcık kan geldi.Sonra panik oldum soğuk soğuk ter boşandı fenalaştım dr umu aradım açmadı msj yaZdım. O sırada eşimi aradım geldi hemen. Sonra peçeteye sildiğimde açık pembemsi geliyodu. Tırnak kadar yine geldi. Dr msjıma cvp verdi yarın bhcg baktır die. Bu sabah baktırdım normal artış olmuş progestan verdi. Bu günde kahverengi lekelenmem oldu. Gün içinde arada kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama çok korktum gerçekten . Her lavaboya gittiğimde yüreğim ağzımda. Rabbim bebişlerimizi korusun. Gün içinde sadece lavaboya kalktım bütün gün yattım. İnş kesilir
Aynen bende bugun kahvreengi lekelenmem oldu bütün gün uzAnıyorum ara ara ağrılarım oluyor acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum ama dr dedi bebek biraz aşağı yerleşmiş diye progrstan kullanıyorum bnde , amin sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMalesef bnden de dün azcık kan geldi.Sonra panik oldum soğuk soğuk ter boşandı fenalaştım dr umu aradım açmadı msj yaZdım. O sırada eşimi aradım geldi hemen. Sonra peçeteye sildiğimde açık pembemsi geliyodu. Tırnak kadar yine geldi. Dr msjıma cvp verdi yarın bhcg baktır die. Bu sabah baktırdım normal artış olmuş progestan verdi. Bu günde kahverengi lekelenmem oldu. Gün içinde arada kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama çok korktum gerçekten . Her lavaboya gittiğimde yüreğim ağzımda. Rabbim bebişlerimizi korusun. Gün içinde sadece lavaboya kalktım bütün gün yattım. İnş kesilir
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aynen bende bugun kahvreengi lekelenmem oldu bütün gün uzAnıyorum ara ara ağrılarım oluyor acaba yerleşme kanaması mı diye düşünüyorum ama dr dedi bebek biraz aşağı yerleşmiş diye progrstan kullanıyorum bnde , amin sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Bn daha keseyi bile göremedim. Dr haftaya cuma gel demişti. İnş lekelenmelerimde kesilirde bnde keseyi görüp ve kalp atışını duyabilirim
Kese göründü müMalesef bnden de dün azcık kan geldi.Sonra panik oldum soğuk soğuk ter boşandı fenalaştım dr umu aradım açmadı msj yaZdım. O sırada eşimi aradım geldi hemen. Sonra peçeteye sildiğimde açık pembemsi geliyodu. Tırnak kadar yine geldi. Dr msjıma cvp verdi yarın bhcg baktır die. Bu sabah baktırdım normal artış olmuş progestan verdi. Bu günde kahverengi lekelenmem oldu. Gün içinde arada kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama çok korktum gerçekten . Her lavaboya gittiğimde yüreğim ağzımda. Rabbim bebişlerimizi korusun. Gün içinde sadece lavaboya kalktım bütün gün yattım. İnş kesilir
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Kese göründü mü
Cuma günü dr randevum
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- 15 Nisan 2017
- 13.376
- 15.830
- 298
Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın size de asla yaşatmasın.rutin kontroller sırasında kalp atış ritminde bir bozukluk tespit edilmiş miydi ?Kahverengi lekelenmeleri de ciddiye almak lazim. Iki ayri doktora gidiyordum ikisi de kirmizi kanamaya donmedigi surece endiselenme demisti ama tek risk dusuk riski degil ki. 6.haftadan itibaren ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu yoruldugumda artti. Progestan igne de oldum vajinal fitil de aldim. Lekelenme kesildi. Zaten hic kirmiziya donmedi. Ama 11 haftalikken bebegimin kalbi durdu. Lekelenme kromozom anomalisi veya kalp durmasi belirtisi de olabilir .
- 15 Nisan 2017
- 13.376
- 15.830
- 298
Merhaba canım ne durumdasın seni merak ettimMerhaba kızlar bende dün kan verdim değerim 25 çıktı normalde regli günüm bugün kanamalarım oluyor yatıyorum ama halen kırmızı geliyor adetin sin günleri gelir ya onun gibi hayırlısı ile bugünü atlatsam
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Iyiyim kuzum şimdi 8 martta kese görmeye gidecez. Kanamam da azaldı yok diyebilirim hatta. Senin durumun nasıl iyi misinMerhaba canım ne durumdasın seni merak ettim