Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeligimin 5. Haftasındayım hafif silince gelen kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var bu durumu yaşayan var mıdır? Beta hcg değerinin 345ten 1 hafta içinde 1309 a çıkması normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Gebeligimin 5. Haftasındayım hafif silince gelen kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var bu durumu yaşayan var mıdır? Beta hcg değerinin 345ten 1 hafta içinde 1309 a çıkması normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Lekelenmeler oluyor çoğu insanda ama doktora gidin muhakkak iğne verir size kanamayı durdurmak için
Değerinizin de 2 günde bir 2 katına yakın artması gerekiyor. Normal gibi geldi bana
6 haftalık hamile olduğu mu yeni öğrendim. Beta hcg değerim 10000. Kanamam var bugün doktora göründüm normal değilmiş. Değerinin yükselmesi normal olabilir. Ama bence bir doktora görünsen iyi olur.
Gebelikte kanamanın her türlüsü meseledir. Mutlaka doktor kontrolüne gitmelisiniz erken müdahale için. Değerlere bakılıp herşey normal diyemez burada hiçkimse.
6 haftalık hamile olduğu mu yeni öğrendim. Beta hcg değerim 10000. Kanamam var bugün doktora göründüm normal değilmiş. Değerinin yükselmesi normal olabilir. Ama bence bir doktora görünsen iyi olur.