• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Kanama ve Beta Hcg Değeri

deniz98_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
15
2
1
Gebeligimin 5. Haftasındayım hafif silince gelen kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var bu durumu yaşayan var mıdır? Beta hcg değerinin 345ten 1 hafta içinde 1309 a çıkması normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Gebeligimin 5. Haftasındayım hafif silince gelen kanamalarım ve kahverengi lekelenmelerim var bu durumu yaşayan var mıdır? Beta hcg değerinin 345ten 1 hafta içinde 1309 a çıkması normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Lekelenmeler oluyor çoğu insanda ama doktora gidin muhakkak iğne verir size kanamayı durdurmak için
Değerinizin de 2 günde bir 2 katına yakın artması gerekiyor. Normal gibi geldi bana

6 haftalık hamile olduğu mu yeni öğrendim. Beta hcg değerim 10000. Kanamam var bugün doktora göründüm normal değilmiş. Değerinin yükselmesi normal olabilir. Ama bence bir doktora görünsen iyi olur.

Gebelikte kanamanın her türlüsü meseledir. Mutlaka doktor kontrolüne gitmelisiniz erken müdahale için. Değerlere bakılıp herşey normal diyemez burada hiçkimse.

6 haftalık hamile olduğu mu yeni öğrendim. Beta hcg değerim 10000. Kanamam var bugün doktora göründüm normal değilmiş. Değerinin yükselmesi normal olabilir. Ama bence bir doktora görünsen iyi olur.
Genelde dış gebelikte değer çok yükseliyormus. Olacak diye bir şey yok ama bunu da doktora sorun .

Back