- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
Boyutu kaç cm kanama alanının? Kâğıtlara baktın mi veya doktor söyledi mi? Kanama alanı oluyor bazen kanama dışarı atıyor bazen içinde geçiyor. Benim hep kanamam oldu ama çok şükür bebeğim 14 aylık kucağımda. Doktor banada hep temkinli konuşuyordu ama hiç alttan muayene istemedi onu bilemiyorum. Ama kanama var diye içini karartma hiç belli olmuyor hamilelik. Kanamali olup kucağına alanda çok kanamasız olup kötü sonuclananda veya tam tersi. Nasip kısmet işi. Bol bol yat dinlen.İlaç verdi mi
Sagolun Allah bagislasin sag salim kucaginiza alin insallahPazartesi doğuma giricem içini rahatlatmak için yazıyorum kesemin altında kanama olduğu söylendi 40 gün adet kanaması gibi kanamam oldu ve şuanda 9 aylık hamileyim sadece kendine dikkat et inşallah bebeğini sağlıklı kucağına alırsın :)
Allah bagislasin insallah benim de bebegim sag salim kucagimda olur diken ustundeyim her an dusecekmis gibiGözun aydin bu arada Allah kucagina almayi nasip etsin. Bende cok korkmustum. Ama minigim benimler binlerce şükür
Saol cnm. Öyle düşünme. Tek yapnan gereken dikkat etmek. Iş güç yapma.eşimlede pehrize gir :)Allah bagislasin insallah benim de bebegim sag salim kucagimda olur diken ustundeyim her an dusecekmis gibi
Eşinle cnm yanlis oldu ksb. Bir yandan cimcimemi salliyorum hala uyumadi. Dr kontrölünden sonra cvp bekliyorum. Hayirli haberler al insAllah bagislasin insallah benim de bebegim sag salim kucagimda olur diken ustundeyim her an dusecekmis gibi
Amin insallah sagolun. Doktor bana ilac vermediOfff şu doktorlardan gına geldi.. Bilmeyen arkadaşlardan da..
Canım hayırlı olsun gebeliğin, yol uzun. Allah tamamına erdirsin.. Birçok hamilede olan bir durum.. Progestan yazmıştır.. Onu vajinal al, günde kaç kez dedi ise.. Ve iki hafta dinlen, bir dahaki randevuya ya azalır ya geçer.. Bende de vardı, geçti çok şükür, gayet normal bir durum..
Bebegin hemen alt kismindaydi. Keske bana da onemli degil denseydi. Bu kadar stres yapmazdimPlesanta da kanama alanından bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla
Bende ayrıntılı ultrasonda görülmüştü hemde birkaç tane ama bebeğin beslenmesine engel olmamış önemli değil dediler
Dış kanamam olmadı
Ekstra bişey de yapmadık kanama alanları için
Insallah. Sali gunu baska bi doktora randevu aldim. Bi daha gorunmek istiyorum. Cevap yazarim mutlakaEşinle cnm yanlis oldu ksb. Bir yandan cimcimemi salliyorum hala uyumadi. Dr kontrölünden sonra cvp bekliyorum. Hayirli haberler al ins
Erken haftalardasınız diye kesin bişey dememiştirBebegin hemen alt kismindaydi. Keske bana da onemli degil denseydi. Bu kadar stres yapmazdim
Progestanı son haftalarına kadar içinde var.. Hamilelere kullanır genelde.. Kendin bile alıp kullansan hiçbir riski yok yani.. Eczacıya da danışabilirsin.. 200 mg lık olandan alırsın.. Yine tabi başka doktora gitmeyi de bekleyebilirsin.. Stres yapma, kanamadan daha kötüsü stres.. Sendeki sadece kanama alanı.. Kesenin altında olduğu için o yavaş yavaş dışa da atılabilir, görünce panikleme.. Ablamdan doğum yapana kadar kan geldi.. Sürekli yattı, erken doğacak ya da kaybedeceğiz diye çok korkuyorduk ama tam zamanında 4 kilonun üzerinde bir tosuncuk doğdu .. Darısı başınızaAmin insallah sagolun. Doktor bana ilac vermedi
Evet baska bi doktora daha gidicem. Amin insallahErken haftalardasınız diye kesin bişey dememiştir
İlk üç ay riskli oluyor ya
Kalp atışı varmış çok şükür
Başka bir doktora daha gidip Allah'a sığınmaktan başka yapacak bişey yok
Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Ilac vermemesi cok ilginc. Bende progesteron ictim. Bebege hic bir sakıncası yok. Vajinadan al.yoksa yan etkisi var. Acayip sersem yapiyor.Amin insallah sagolun. Doktor bana ilac vermedi
Bana neden hic ilac vermedi hic istirahat et demedi cok ilgincGeçmiş olsun canım..
Benim de kanama alanım var 20gündür wc dışında kalkmak yasak yatıyorum sürekli.
Doktor karından baktı ooo kanama alanın var hemde baya çok alttan bakmam lazım dedi ve vajinal baktı alttan bakmasının sebebi daha net görülmesi ve kanama alanının yeri tespit edip hastayı dogru bilgilendirmek için alttan muayne ediyo.ve beni sürekli kontrole çagırdı her seferinde de vajinal muayne etti.
Kanama alanım soldaydı bebekte sagdaydı eger şansı varsa sagda tutunursa düşük olmaz dedi ve 4 gün sonra yine çagrdı gittigimde kanama alanı hala aynıydı kan aşagı inmişti doktor kanaman olabilir eger şiddetli kasık ve bel agrın olursa kanamayla hemen gel dedi agrısız olursa hiç korkma dedi.
Bu süre zarfında günde 200mg vajinadan progestan aldım ve 3 tane proluton depot igne yaptılar 1 ignem daha kaldı.
30 mayıs da randevum vardı doktorum kanama alanı baya azalmış hatta çok az kalmş dedi yatışa devam dedi 11 haziranda yine çagırdı inşallah hepsi geçmiş olur.
Benim pıhtılaşmam oldugu için 150mg ecopirin (kan sulandırıcı) içiyordum doktorum onuda kesti 12.haftada devam edicez dedi.
Bu durum herkezde olabiliyormuş. Benim vajinal kasılmam çok vardı kasılma rahimde kanama alanı yapabiliyormş şimdi progestan kullandıgım için çok rahatım sende bol bol dinlen inşallah kısa süre içerisinde atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?