Canım hayırlı olsun ben de 23 haftalık hamileyim. İlk öğrendiğim zamanlarda benim de öyle demişti doktor kanaması alanı görüyorum diye.hatta üç ay bitene kadar ara ara hep lekelenmeler oluyordu.so ra düzeldi geçti sıkma canını sen hiçHerkese merhaba. Ben 7 haftalik hamileyim elhamdulillah Allah isteyen herkese nasip etsin. Bugun kalp atisi icin doktora gittigimizde ultrasonda kanama alani gordu. Doktor pek tatmin edici seyler soylemedi. Ama icimi o kadar kemiriyo ki. Bu konuda bilgisi olan var mi acaba ya da bu durumu yasayan
Tesekkur ederim. Bende hic leke ya da kanama yok aslinda. Ama doktorun tepkileri tuhaf geldi bana haftaya alttan muayene edelim dediCanım hayırlı olsun ben de 23 haftalık hamileyim. İlk öğrendiğim zamanlarda benim de öyle demişti doktor kanaması alanı görüyorum diye.hatta üç ay bitene kadar ara ara hep lekelenmeler oluyordu.so ra düzeldi geçti sıkma canını sen hiç
Evet ayni sekilde benim de kanamam yok alttan muayene istedi ama doktor yine deŞuan 18haftalık hamileyim 6-7haftalıkken kanama alanı bende de vardı ultrasonda görünüyordu Dışa bir kanama olmadı ve 1ay kadar sonra kendiliğinden geçti doktorum bunun bebek yerleşirken olabileceğini Dışa bir kanama olursa mutlaka gelmemi söyledi dış kanamam da olmadı artık kanama alanı da yok yani olması normal
Insallah tesekkur ederimBnm de kanama alanı vardı. Lekelenme şeklimde kanama yapıyordu. Peçeteye silince geliyodu. 8. Haftada kalbi durdu.
Afkadaşımında kanama alanı vardı. Ama onu şarıl şarıl kanaması oluyodu doğumuna az kaldı.
İstirahat edin dr unuzla irtibat halinde olun. Ağrınız kanamanız olursa dr a gitmeyi ihmal etmeyin. Allah ömür verdiyse hiçbirşey olmaz korkmayın dua edin.
Ben de su an ayni durumdayim kanamam olursa diye korkuyorum. Doktorun alttan muayene istemesi beni korkuttu acaba daha ters bi durum mu var diye korktumYanlış hatırlamıyorsam bana da aynı şey söylenmişti. Ama benim hiç kanamam olmadı. Ha oldu ha olacak diye tetikte beklediğimi hatırlıyorum sadece..
Siz de kötü düşünüp paniklemeyin. Kanamanız olsa bile hemen önlemi alınır, siz de sağsalim kucağınıza aldığınız günleri görürsünüz inşallah.
Evet kalp atisi duyuldu. Bide alttan muayene isteyince daha cok tedirgin oldum acikcasiDtlar herzaman temlinki konuşuyor ve buda bizi biraz geriyor açıkcasi. Kap atışı duyuldumu?
Evet kalp atisi duyuldu. Bide alttan muayene isteyince daha cok tedirgin oldum acikcasiDtlar herzaman temlinki konuşuyor ve buda bizi biraz geriyor açıkcasi. Kap atışı duyuldumu?
Yok yok korkma bişey olmaz Allah in izniyle. Sadece dinlenmeye bak agir iş yapma. Kanama alaninin kontrolu icin bakcaktirEvet kalp atisi duyuldu. Bide alttan muayene isteyince daha cok tedirgin oldum acikcasi
Gözun aydin bu arada Allah kucagina almayi nasip etsin. Bende cok korkmustum. Ama minigim benimler binlerce şükürEvet kalp atisi duyuldu. Bide alttan muayene isteyince daha cok tedirgin oldum acikcasi
Ben de su an ayni durumdayim kanamam olursa diye korkuyorum. Doktorun alttan muayene istemesi beni korkuttu acaba daha ters bi durum mu var diye korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?