- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
4-5 hafta olabilir. 10 gün 2 hafta içinde bebeğinizi görebilirsiniz
hala görünmediii kesede yokkk
sat 10 şubat hcg 1001 sebebi varmıdırkafamçokkarıştı
iyi günler doktor bey.Bazı bayanlar hamilelik döneminde adet görüyormuş.Bu normal adet gibimi oluyor yoksa farklımı oluyor?birde haberlerde falan duyuyoruz hamile olduğunu doğuma yakın öğrendi falan diye.bunların gerçeklik payı varmıdır merak ediyorum?eğer adet görülüyorsa nasıl anlıycaz gebelik varmıdır yokmudur diye?biraz uzun oldu ama kusura bakmayın:)
Adetleriniz düzenli (28 günde bir görüyorsanız) 25-26 Mart da embryo görülecektir. Adetinizin normalden geç olması durumunda bu gün ileri doğru atacaktır. Bugün ayın 22 si, Cuma günü iyi haber almanız dileği ile...
doktor bey merhaba ben 26 haftalık gebeyim ama bebeğim 28 haftalık görünüyo vede suyumun arttığından bahsetti bu nedir şimdiden teşekkürler
merhabalar Bora bey ben iğne tedavisi gördüm adet düzensizliği ve yumurta yetersizliği ile folükül takibi sonucu geçen ay hamile kaldım fakat 1.5 aylık düştü ve 2. ay tekrar aynı tedavi uygulandı şimdi adetim 5 gün geçti hamile kalmış olabilirmiyim ilişkiden sonra spermler geri akıyor bu normalmi ve onun dışında hiçbir belirti yok gebelik testi alsam doğru sonuç alırmıyım yada beklemelimiyim bu arada 2 gündür migren dolayısı ile baş ağrısı çekiyorum ve ağrı kesici kullanamıyorum ne yapmalıyım cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
son olarak
plesenta corpus anteriorda lokalize vaskülarizyanu tabii matürasyonu grade ıı düzeyindedir pelesentada yaygın milimetrik kalsifikasyonlar izlendi
çok şey sordum sanırım
yani büyük sorun varmı diyorsunuz
kesemiz göründüü..çok tşklerr:)))