- 25 Nisan 2024
- 26
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi Vanilyalikek
Gebelik şüphesinde kan tahlilini ne zaman vermeliyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba neyden şüphelenmiştiniz belirti mi vardı test yapıp pozitif görüp mü yaptırdınız . Benim de 4 gün var şu ab kan vermemek için zor tutuyorum kendimi, boynum tutuldu en azından bi kas gevşeticimi alırdım …Bende ilişkiden 10 gün sonra sonuç verdi, adet günümdü.
Ya benim göğüslerimde mavi damarlar çıktı. Gruplara yazdım burada çünkü adette çıkıyor muydu hiç hatırlamıyorum. Test yapıp aynı gün kan verdimMerhaba neyden şüphelenmiştiniz belirti mi vardı test yapıp pozitif görüp mü yaptırdınız . Benim de 4 gün var şu ab kan vermemek için zor tutuyorum kendimi, boynum tutuldu en azından bi kas gevşeticimi alırdım …![]()
Çok güzel sağlıkla huzurla kavuşunYa benim göğüslerimde mavi damarlar çıktı. Gruplara yazdım burada çünkü adette çıkıyor muydu hiç hatırlamıyorum. Test yapıp aynı gün kan verdim![]()
Bugün son ilişki ve yumurtlama pikinin 12.günü , çıkar mı acaba ?Ya benim göğüslerimde mavi damarlar çıktı. Gruplara yazdım burada çünkü adette çıkıyor muydu hiç hatırlamıyorum. Test yapıp aynı gün kan verdim![]()
Çıkabilir evet, adetinize kaç gün varBugün son ilişki ve yumurtlama pikinin 12.günü , çıkar mı acaba ?
5 gün var , verdim şimdi 1,5 saate çıkar dediÇıkabilir evet, adetinize kaç gün var
Çıkmama ihtimali var mıİlişkiden 10 gün sonra. Adetten 3 4 gün önce de olur. Adetten 1 2 gün geçtikten sonra daha iyi bir sonuç çıkar.
İlk kanda görüldüğü için varsa zaten çıkıyor. Sonra idrarda görülüyor. Burda idrarda pozitif gördüğü için, test bozuk değilse mutlaka kanda çıkacaktır.Çıkmama ihtimali var mı