Gebelikte kan sulandırıcı iğne

Rumeysaguneyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
14
2
36
28
Selam kızlar size bir sorum olacak ben iki hamileliğimde kalp atışları oluşmaması sebebiyle ikikez kürtaj oldum şuan tekrar 5 haftalık hamileyim doktora gittim ve kan sulandırıcı iğne verdi ben hiç bir test yaptırmadım pıhtılaşma filan sorum şuki kan sulandırıcı iğne kullanmak dogrumu bir zararı olurmu?

8 haftalık hamile iken bebekte bir sorun olmadığı halde aşırı mide bulantisi kusma yüzünden hastanede yatmıştım. Hastanede yattığım süre boyunca bana da her sabah kan sulandıcı iğne vurmuşlardi. Doktora sormuştum herhangi bir sıkıntısı yok hatta düşük riskine karşı demişti. Ki düşük riskim dahi yoktu. Hani daha ilk haftalar olması bakımından belki öyle bir risk oluşabileceğini düşündü.

Ben asprin kullaniyorum hamileligimin basindna beri dusuk riskine karsi merak etme

Çok geçmiş olsun sizede teşekkür ediyorum kararsız kaldım biraz

Kan sulandırıcı kanda pıhtılaşmayı önler ve bebeğinize oksijen gitmesini sağlar. Hiçbir zararı yok merak etmeyin.

Ben doğuma kadar kullandım zararı yok faydası var . Bebeğe giden kan akışını ve birçok şeyi düzeltiyor kanı sulandirdigi icin
Benimde 3 düşüğüm var kalp atışı oluşmadan düşüyorlardi.

Sizde kan pıhtılaşma varmıydı peki test yaptırmışmıydınız

Çok gecmis olsun sizede son birsey daha sorabilirmiyim iğneyi kendinizmi vuruyodunuz kolaymı ve çok acıtıyormu?
Yok benim iğne fobim var bakamıyorum bile o yüzden sağolsun annem vuruyordu göbeğime .
Maalesef kan sulandırıcı iğneler yakıyor morarmalar olabiliyor ama hepsi geçip gidiyor ben oksapar kullanmıştım .
Göbek kol bacak vurunuyor diye biliyorum ben sadece göbekle devam ettim öyle daha rahat hissediyordum yağ dokusu daha çok olan yerler hiç acitmiyor iğne girişi sıkıntı değil sıfır acı ama ilacı biraz yakıyor. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Çık teşekkür ediyorum hepimizin çektiği zorluklar güzelliklerle sonuçlanır inşallah

Merhaba Allah bagıslasın oncelikle :) üzerinden cok zaman gecmis ama acaba hatırlıyor musunuz hangi genlerde mutasyon cıktıgını?

2kez kürtajdan sonra genetik testlerinizi yaptırdınız mı ? Bazı düşükler pıhtılaşma yüzünden olabiliyor bebek beslenemediği için anneden büyümüyor önlem amaçlı kullandırmış olmalı ki zararlı yada endişe edilecek bir durum yok merak etme benim 2.hamileliğim bunda da kullanıyorum

Merhaba Allah bagıslasın oncelikle :) üzerinden cok zaman gecmis ama acaba hatırlıyor musunuz hangi genlerde mutasyon cıktıgını?
Merhaba homozigot geninde birde pai geninde vardı pıhtılaşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…