Gebelikte kan pıtılaşması yaşayıp bebeği olan varmı

Merhaba.. Ben Yaşadım.. Çok Zor Bir durum... 9haftalıkken apandis amelıyatı oldum.. 11. haftada plesantam ayrıldı... bir sürü ilaç kullandım... ama tanı konulmamıştı.. Mucizevi bir şekilde çok şükür kızım dünyaya geldi... :) ama hiç kıpırdamadan yattım.. tabi sürekli hastanede geçti günlerim.. kolumda serum takacak yer kalmamıştı.. sürekli kanamalarım oldu.. 2cm ayrık olarak gebelıgım gectı.. ama çok şükur çok saglıklı maşallah... dünyalar güzeli bir kızım var... şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum.. 2. gebelıkte iğne kullanarak gebelıgın rahat geçecegını soyledı dr. .... tabı ben DVT de oldum yanı bacak damarlarımda tıkanma oldu ve hasar bıraktı... Allah yardımcısı olsun.. herkezin.... :)

benimde kan pıhtılaşması yüzünden yüzünden 3 bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durdu sonra dr değiştirdim şimdiki doktorum pıhtılaşma yüzünden bebeklerimi kaybettiğimi söyledi sonra tekrar hamile kaldım coraspin kullandım şuan 4 yaşında bi oğlum var..ama şuan yine hamileyim şimdi coraspin kullandığım halde ve hamilelikten daha öncesinde başladığım halde bebeğimin kalp atışı yine yavaş 3 gündür iğneyede başladım salı günü kontrolüm var bilmiyorum ne olucak Rabbimden hayırlısı(ama dikkatimi çekiyorda bu konuda ne çok sorun yaşayan bayanlar var annelerimizin zamanında böyle bişey yokmuş :44:)

Benim de iki düşüğüm oldum. Yaptırdığımız factor 5 testinin sonucu heterozigot. Şimdi coraspine başladım hamile kaldığımda iğne ya da ilaçla devam edecekmişiz. İnş. meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur

merhaba,
bendede aynı sorun var, 1 düşük yaşadım,şimdi 6+3 haftalık hamileyim hergün iğne oluyorum, coraspin, folbiol ve progestan kullanıyorum. Allah hepimize sağlıklı hamilelikler versin

benimde bir düşügüm oldu ama herhangi bir test yapılmadı normal kan testi oldum sadece onun sonuncu dr. bana kan pıhtılaşmasından dolayı düşdügünü söledi bana da coraspine verdi 6 ay sonra bebek düşünebilirmişim tabki igne ile..o zaman ben şimdiden coraspine icesemmi kızlar 6 aya kadar.

evet insanın başına gelmeyince bilmiyor.gercekten çok fazla bu sorunu yaşayan anne adayları..

normal kan testi ile nasıl anlamış acaba pıhtılaşma olduğunu.. coraspine içmende bence bir sakınca yok gebelik öncesi genelde veriliyor ama yine de doktorunla görüşmen en iyisi canım

normal kan testi ile nasıl anlamış acaba pıhtılaşma olduğunu.. coraspine içmende bence bir sakınca yok gebelik öncesi genelde veriliyor ama yine de doktorunla görüşmen en iyisi canım

Kesinlikle burda okuyorum genetik test ..vs gibi şeyler sonucu ortaya cıkıyormuş..gerci benim bebek ölünce bebegin eşini patalojiye gönderdiler onun sonucundan ortaya cıkmışta olabilir herneyse offf en iyisi dr bunu konuşmak..yoksa ben kafayı yiycem...

canım salı günü dr. gidicektin varmı gelişme...

Bebeğimi kalp atışları başlamadığı için aldılar ama ben her tedbire karşı 2-3 gün arayla bebe aspirini içiyorum

benime 6 aylık bebeğim karnımda öldü. sonrasında bir sürü testler yapıldı kanımda pıhtılaşma varmış ondan ölmüş tabi birde rabbimizin istemesi onu bize bağışlaması yani cennet kapısında bekleyen birtane meleğimin olduğunu biliyorum. şimdi korunmayı bıraktık inşallah en kısa zamanda hamiş olabilirim birdahaki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullacağım ayrıca 1 ay önce folokasit ve b12 vitamine başlattı dr. Allah herkeze sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.

inş rabbim verir isteyen herkese...bende folikasit ve coraspirin kullanıyorum. 5 ay sonra nasipse korunmayı bırakcaz.o zaman bende bebeaspirin ve igne olucam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…