Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar.bu konuda tecrubelerinizi paylasırmısınız?
arkadaşım kan pıhtılaşması sorunu yaşıyordu bu sebebten ötürü 2 kere düşük yaptı 3. süne hamile şuan ve kan pıhtılaşması için sürekli iğne kullanıyor.çok şükür 3 ay sonra doğum yapıcak
bende ıkı kez düşük yaptım.karnımda öldü.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum.ınşallah olur
arkadaşım kan pıhtılaşması sorunu yaşıyordu bu sebebten ötürü 2 kere düşük yaptı 3. süne hamile şuan ve kan pıhtılaşması için sürekli iğne kullanıyor.çok şükür 3 ay sonra doğum yapıcak
bende ıkı kez düşük yaptım.karnımda öldü.şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum.ınşallah olur
bende 17 gün önce bebegim 25 hafta iken karnımda öldü ve suni sancılı normal doğum ile aldılar.bana dr. coraspin verdi.6 ay sonra bebek düşünecekmişim.. kan sulandırıcı derken hap mı igne mi kullanıyorsun ve ne zaman başladın?
benimde kan pıhtılaşması yüzünden yüzünden 3 bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durdu sonra dr değiştirdim şimdiki doktorum pıhtılaşma yüzünden bebeklerimi kaybettiğimi söyledi sonra tekrar hamile kaldım coraspin kullandım şuan 4 yaşında bi oğlum var..ama şuan yine hamileyim şimdi coraspin kullandığım halde ve hamilelikten daha öncesinde başladığım halde bebeğimin kalp atışı yine yavaş 3 gündür iğneyede başladım salı günü kontrolüm var bilmiyorum ne olucak Rabbimden hayırlısı(ama dikkatimi çekiyorda bu konuda ne çok sorun yaşayan bayanlar var annelerimizin zamanında böyle bişey yokmuş :44:)
Benim de iki düşüğüm oldum. Yaptırdığımız factor 5 testinin sonucu heterozigot. Şimdi coraspine başladım hamile kaldığımda iğne ya da ilaçla devam edecekmişiz. İnş. meleklerimizi kucağımıza almak nasip olur
benimde kan pıhtılaşması yüzünden yüzünden 3 bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durdu sonra dr değiştirdim şimdiki doktorum pıhtılaşma yüzünden bebeklerimi kaybettiğimi söyledi sonra tekrar hamile kaldım coraspin kullandım şuan 4 yaşında bi oğlum var..ama şuan yine hamileyim şimdi coraspin kullandığım halde ve hamilelikten daha öncesinde başladığım halde bebeğimin kalp atışı yine yavaş 3 gündür iğneyede başladım salı günü kontrolüm var bilmiyorum ne olucak rabbimden hayırlısı(ama dikkatimi çekiyorda bu konuda ne çok sorun yaşayan bayanlar var annelerimizin zamanında böyle bişey yokmuş :44:)
benimde bir düşügüm oldu ama herhangi bir test yapılmadı normal kan testi oldum sadece onun sonuncu dr. bana kan pıhtılaşmasından dolayı düşdügünü söledi bana da coraspine verdi 6 ay sonra bebek düşünebilirmişim tabki igne ile..o zaman ben şimdiden coraspine icesemmi kızlar 6 aya kadar.
normal kan testi ile nasıl anlamış acaba pıhtılaşma olduğunu.. coraspine içmende bence bir sakınca yok gebelik öncesi genelde veriliyor ama yine de doktorunla görüşmen en iyisi canım
benimde kan pıhtılaşması yüzünden yüzünden 3 bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durdu sonra dr değiştirdim şimdiki doktorum pıhtılaşma yüzünden bebeklerimi kaybettiğimi söyledi sonra tekrar hamile kaldım coraspin kullandım şuan 4 yaşında bi oğlum var..ama şuan yine hamileyim şimdi coraspin kullandığım halde ve hamilelikten daha öncesinde başladığım halde bebeğimin kalp atışı yine yavaş 3 gündür iğneyede başladım salı günü kontrolüm var bilmiyorum ne olucak Rabbimden hayırlısı(ama dikkatimi çekiyorda bu konuda ne çok sorun yaşayan bayanlar var annelerimizin zamanında böyle bişey yokmuş :44:)
Bebeğimi kalp atışları başlamadığı için aldılar ama ben her tedbire karşı 2-3 gün arayla bebe aspirini içiyorum
bebeğimin kalbi durmuş kızlar dün alındı.rabbimden hayırlısı böyleymiş..
benime 6 aylık bebeğim karnımda öldü. sonrasında bir sürü testler yapıldı kanımda pıhtılaşma varmış ondan ölmüş tabi birde rabbimizin istemesi onu bize bağışlaması yani cennet kapısında bekleyen birtane meleğimin olduğunu biliyorum. şimdi korunmayı bıraktık inşallah en kısa zamanda hamiş olabilirim birdahaki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullacağım ayrıca 1 ay önce folokasit ve b12 vitamine başlattı dr. Allah herkeze sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin.