• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelikte kan pıhtılaşması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysekulac52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
3
0
86
32
Arkadaşlar merhaba 7 haftalık gebeyim geçen gün dokto 6 tüp kan aldı sonuçlar çıktı ama doktora gösteremedim 4. Gebeliğim sadebe 1 doğumum oldu kan pıhtılaşmasından korkuyorum bu değerleri anlayabilen varsa yazabilir mi

Eklentiler

• IMG_1557.jpeg
    IMG_1557.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1558.jpeg
    IMG_1558.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar merhaba 7 haftalık gebeyim geçen gün dokto 6 tüp kan aldı sonuçlar çıktı ama doktora gösteremedim 4. Gebeliğim sadebe 1 doğumum oldu kan pıhtılaşmasından korkuyorum bu değerleri anlayabilen varsa yazabilir mi
Ama kan pıhtılaşması sadece bu testle anlaşılmaz ki genetik bölümünden detaylı trombofili testi yaptırılır ve oradan anlaşılır bu testten anlaşılmaz bu yüzeysel bir test olmuş 🥲

Ama kan pıhtılaşması sadece bu testle anlaşılmaz ki genetik bölümünden detaylı trombofili testi yaptırılır ve oradan anlaşılır bu testten anlaşılmaz bu yüzeysel bir test olmuş 🥲
Doğru genetikte baktırmanız gerekiyor, bende 15 tane test türü aldılar nerdeyse

Back