Canım ya bana da asıl gittiğim de öyle dedi.bir gun arayla başka dr a gittim.hem bebegi gorduk hem kalp atışını duyduk.seninl ayni haftam galiba.ya bi şans daha mi acaba..benim su an düşük riskin var .OLMŞ CNM BEBEK KESE COK GÜZEL FAKAT KALP ATISI YOK DEDİ 3 DOKTOR DA MALESEF
Ne yaptıni merak edoyirum.OLMŞ CNM BEBEK KESE COK GÜZEL FAKAT KALP ATISI YOK DEDİ 3 DOKTOR DA MALESEF
Malesef kaybettim bebeklerimi canım(( kürtaj oldum. .bir sürü hastane bir sürü doktora gittim hepsi kurtaj dedi rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın. .
Amin canım inşallahÇok üzüldüm. Rabbim en kısa zamanda yine nasip etsin sağlıkla kucağına almayı.
usgde çıkan gebelik haftan ne yanı doktorun söylediği?[/QUOTE
Usg ye gore 6haftalik..kesenin boyu 14-15mm icinde yolc sac kesesi bu hafta minik olusmus...
. Ne yaptınız sonuc nedir cok merak ediorum insallah iyi haberler verirsnUsg ye gore 7 haftalik canim..yolc sac kesesi minik de olsa gorundu.cumartesi tekrar kontrole gidecegim.Allah benim gibi darda olanlara yardim etsin beraberinde de bana insallaahhh
. Ne yaptınız sonuc nedir cok merak ediorum insallah iyi haberler verirsn
. Canım cok gecmis olsun insallah bu son olur senin icin. Ben de bir kere dusuk yasadım ve 3 ay gecti uzerinden tekrsr hamileyim cok heycanlıyım pazsrtesi kalp atısı icin gidicem. İnan ki insan bir kere yasadımı etkisinden kurtulamıyor. Yemeden kesildim korkudan. Allahım insallah yardımcımız olurBen bebeğimin kalp atışını gördükten 1hafta sonra kaybettim maalesef
yarın 3.haftam olacak,Allahım tekrar yaşatmasın inşallah ne başkalarına ne de bana(
. Canım cok gecmis olsun insallah bu son olur senin icin. Ben de bir kere dusuk yasadım ve 3 ay gecti uzerinden tekrsr hamileyim cok heycanlıyım pazsrtesi kalp atısı icin gidicem. İnan ki insan bir kere yasadımı etkisinden kurtulamıyor. Yemeden kesildim korkudan. Allahım insallah yardımcımız olur
Canım kalırsın tabi ki de allahın izli ile insallah. Ben korundum iki ay doktorum oyle soylemisti. Ama adet duzenim birsz degisti. Zaten kurtsj oldugun gun bir sy sonra ki adet tarihin oluyor bende oyle olmustu
hicbir sey yapmadım canım. Zararlı alıskanlıklarımdan kurtulmaya calıstım yesilaycı olma yoluna girdim sonra doktorun verdigi ilaclar bitince baska hic ilac kullanmadım arındırdım kendimi folikasit kullandım.hic aksatmadaninşallah hamile kalırsam 8.haftaya kadar gitmeyeceğim kontrole
hicbir sey yapmadım canım. Zararlı alıskanlıklarımdan kurtulmaya calıstım yesilaycı olma yoluna girdim sonra doktorun verdigi ilaclar bitince baska hic ilac kullanmadım arındırdım kendimi folikasit kullandım.hic aksatmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?