Canım belliki geç döllenme olmuş veya gelişimi biraz geriden.Bak kesede bebekte geç görünmüş,Bir hafta sonra inanıyorum kalp atışlarını duyacaksındır.Dua et ve bebeğini sev hep Allah'ın izniyle sana tutunur inşallahSon adet tarihim 6 mart sat a gore 6hft 4 g fakat kese gelismesine gore 5hft 6gunluk gebeyim. Kalp atislari duyulmadi bugun vajinal ultrasondada renkli dobblerde de.. Pazartesi bakalim duyulmazsa alalim dedi bo doktor. Baska bi doktora gittim ayni gun daha duyulmaz dedi 1 hafta bekleyelim dedi ...
Hamileligime sevinemedim daha :s
İlk once kese yok dis gebelik alalim dediler sonra bebek yok bos gebelik alalim dediler simdide bu..
Lutfen yardim edin 1 hafta nasil gecicek..
ben 7 de duydum. bazen geç duyulabiliyo
Bhcgye gore belirir kese ve kalp atisi. Bhcg 1500 olunca kese gorulur, 6000 olunca da kalp atisi duyulur. Onun icin herkesinki farkli. Sen herkese bakma canim. Bhcg artisi tamamen bebekten kaynaklaniyor. Su an Bhcg degerin kac? Ben 5 haftalikken kese gordum, 6 haftalikken kalp atisi duyuldu. 5 haftalikken yolk sac gorulduyse buyuk ihtimal saglikli gebeliktir cunku o bebegin plsenta olusmadan onceki beslenme araci. Demek bebek var ki, besleniyor. Ultrasondaki tam yuvarlak yolk sac. Hic uzme kendini, bebegini duyacaksin insallah. Kendine de kaygisiz ve duyarli bir doktor bul. Kimi doktor en kotusunu dan diye soyler, moral bozar, seninki de oyleymis. Kalp atisi 8-9. haftaya kadar duyulmazsa bebek o zaman gelismemistir ve alinmasi dusunulur.
Son adet tarihim 6 mart sat a gore 6hft 4 g fakat kese gelismesine gore 5hft 6gunluk gebeyim. Kalp atislari duyulmadi bugun vajinal ultrasondada renkli dobblerde de.. Pazartesi bakalim duyulmazsa alalim dedi bo doktor. Baska bi doktora gittim ayni gun daha duyulmaz dedi 1 hafta bekleyelim dedi ...
İlk once kese yok dis gebelik alalim dediler sonra bebek yok bos gebelik alalim dediler simdide bu..
boş yere üzülme canım benm ben de yaklaşık olarak 6+2 de gitmiştim kese ve yolk sac görünüyordu ve küçücük de olsa beebek dr.um yolk sac varsa bebek zaten vardır dedi bi de hemen göremeyiz kalp atışını haftaya gel dedi o zaman çok net duyduk kalbinin attığını
Son adet tarihim 6 mart sat a gore 6hft 4 g fakat kese gelismesine gore 5hft 6gunluk gebeyim. Kalp atislari duyulmadi bugun vajinal ultrasondada renkli dobblerde de.. Pazartesi bakalim duyulmazsa alalim dedi bo doktor. Baska bi doktora gittim ayni gun daha duyulmaz dedi 1 hafta bekleyelim dedi ...
Yani bebek olustuktan bi muddet sonrada kalp atisi gorulebiliyor umarim bu da oyle olur insallah cumayi bekliyorum bende
Yarın başka doktora da git canım. 7 haftalık olmuşsa yani 7 haftlık bebek kadar büyümüşse bi problem yoktur bence.Geçen hafta doktora gittim dört beş haftalık gebelik kese iyi ama bebek için erken haftaya gel dedi kalp atisi için doktor. Bu hafta gittim yedi haftalık gebelik fakat kalp atisi yok kürtaj dedi doktorlarağlayarak ciktim hastaneden ne yapmalıyım kızlar ne olur yardım edin çok kotuyum
OLMŞ CNM BEBEK KESE COK GÜZEL FAKAT KALP ATISI YOK DEDİ 3 DOKTOR DA MALESEFYarın başka doktora da git canım. 7 haftalık olmuşsa yani 7 haftlık bebek kadar büyümüşse bi problem yoktur bence.
OLMŞ CNM BEBEK KESE COK GÜZEL FAKAT KALP ATISI YOK DEDİ 3 DOKTOR DA MALESEF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?