Gebelikte kahverengi leke

Limonmiski

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2021
229
163
18
29
6+1 hamileyim. Kese gördüm daha. Çok ayakta kalınca gezinince hareket edince kahverengi leke geliyor akıntı gibi açık renk.. korkmalimiyim ? fitil kullanıyorum . Mesela bayadir yoktu bugün biraz evi temizledik eşimle ben çok iş yapmadım ama gezindim fln. Akşam kahverengi leke geldi silince .. korkuyorum

Siz yinede doktorunuza mutlaka gidin, kırmızıya dönmediği sürece sıkıntı olmaz diyorlar ama yinede ihmale gelmez

Merhaba gebeligin bu haftalarinda kahverengi akinti pembe leke , fitille beraber akan kahvemsi akintilar gayet normal endişe etmeyin ancak hareketten sonra daha sık yaşadığınızı farkettiyseniz hareketlernizi biraz kisitlamanizi öneririm ve yine de takip edin kırmızıya dönecek olursa bu önemli bir durum doktorunuzla tabiki hep iletisimde olun. Ayrica bir basliginiz daha vardi sanirim belirtilerle alakali yine 6. Hafta belirtilerin görülmeye baslandigi hafta diyebiliriz. Kisiye gore degismekle birlikte mide yanmasi bulanti kusma bas donmesi halsizlik keyifsizlik iştahsızlık gorulebilir. Siddetleri artarsa doktorunuza danisarak önereceği ilac ve ya tavsiyeleri dinleyiniz hersey olmasi gerektigi gibi

Çok teşekkür ederim önceden kayıplarım olduğu için çok korktum yarın sabah muayneye gidicem inşallah bir sorun olmaz ve dediğiniz gibi tutunma lekeleridir inşallah şuan ezan okunuyor bide sürekli değil mide yanma bazen oluyor bazen olmuyor o zmnda brsey mi oldu diye düşünmeden edemiyorum henüz mide bulantısı fln yok sağlıklı olsunda nen herşeyi çekmeye razıyım

Merhaba bende şuan adet tarihine göre 6+3 günlük hamileyim ama doktor geç döllenme var dedi bugün bıraz kahve akıntı oldu sizin durumunuz nedir acaba

Merhaba bende şuan adet tarihine göre 6+3 günlük hamileyim ama doktor geç döllenme var dedi bugün bıraz kahve akıntı oldu sizin durumunuz nedir acaba
Merhaba ben kalp atışında duydum hala lekelerim devam ediyor hatta bu dönemde kanama bile gördüm ama bebek iyidi. Kese altı minik kanama alanı varmis ondan demişti doktorum. Smdi hep geliyor ne durumda bilmiyorum iki haftadır gitmedim doktora cnm .

Merhaba ağrınız oluyor muydu? Bugün öğlen bikac damla gördüm ben de bu saate kadar sildikçe gelen kahverengi sonra canlı kırmızı şuan da kahveye dönük soluk kırmızı lekelenme var ve kasıklarım belim çok ağrıyor

Bende 5haftalik hamileyim 5gundur kahve rengi akinti geliyo cok az hemen gittim ama kanama yeri falan yoktu normal dedi hersey ama igne progesteron icerikli ilac yazdi kullaniyorum şu an boyle durumlarda direk doktora gitmek lazim bence bende şu an gebeligim nasil irelleyecek bilmiyorum ama dusuk oluyorsa onlemek lazim saglikli bebek kalicaktir
Ben çok iş falan yapinca oluyo gibi anlamadim gitti sen doktorunla konuştunmu ne soyledi?

Ağrın var mıydı canım? Benim durum karışık biraz 18 ağustosta Dr uma gittim kese vs görünmedi 2 hafta sonraya çağırdı daha çok küçük dedi (3.5 haftaliktim o zaman) bu cuma gidicektim, durumu söyledim ultrasonda görmediğimiz için kimyasal da olabilir bebek de olabilir dedi. Belirtiler 1.5aydır var 1 ay geciktim .aynen yorulunca oldu zaten Bi de 2 buçuk yaşında kızım var onla ilgilenip kucağıma alınca daha da ağrım oldu ama uzandım şuan nispeten daha iyi

Evet ilk leke deyince agrim vardi doktor hemen igne ilac yazdi onu yapinca 3 gune agrim daha azaldi sanki benimde 2bucuk yaşinda oglum var onunla doktora gittim işim uzun surdu eve gelince gordum korktum acikçasi şu an yine cok iş falan yaparsam belim agriyor leke cok az kahve rengi degiyo peçeteye silince filan uzaninca daha iyi evet bende
Bu arada benim ilk vajinal ustrasonda 2 3haftalikken nokta kadar gozukdu şu an 5haftalik ilk defa karindan gozuktu ama kalp atiṣini duymaya 2hafta sonra ilk cocugumda 7 haftada duydum bence sendede benim ki gibi erken gozukur ultrasonda yine biraz sabirli olmak lazim

Allah bağışlasın yavrunu bende pcos olduğu için geç döllenme olmuştur dedi vajinal de karından da gorunmedigine şaşırmadık (Dr um kızımda da takibimi yaptığı için 2 hafta sonraya çağırdı) ben de kalp atışını da duyayım diye biraz daha beklıyım dedim normalde cuma gitmem lazımdı. Ağrım kalmadı leke de bitti gibi yine de biraz bulaşıyor. Bakalım içimden Bi ses miniğim benimle normal Bi lekelenme diyor. Nasip

Allah seninde yavrunu korusun
Bende dusuk sandim ama doktora gittim hic bir kan akişi yokdu tiroidim azcik yuksek diye en son onu dusunuyoruz ondan olmustur diye senin hormonlar nasil?dusuk olunca zaten kirmizi kana çeviriyor akiyor bence senin sorununda benimkine benzer ben igne filan yazdi doktor 5gunluk dufastonda kullaniyorum şu an belkide progesteron yetmiyodur oda ola bilir diye onlemimizi aldik bende 2hafta sonra giderim kalp atişi için onu duyana kadar insan stresleniyor

Bu sabah da biraz vardı bakalım takipteyim acaba kimyasal olabilir mi diye düşünmeye başladım. Adete dönecek mi yoksa bitecek mi ona göre hareket edince Dr um da öyle dedi adete dönerse kimyasaldir diye. Nasip. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kaç haftalik şu an? Adetin ne zamandir gecikti kanda takip etmedinizmi?

Kaç haftalik şu an? Adetin ne zamandir gecikti kanda takip etmedinizmi?
5 +5haftalık yani tahminime göre pcos olduğum için baya karışık 20 haziran son adetim Dr kontrolüne gittiğimde 2 hafta önce gorunmemisti drum çok yeni sanırım adet olcak gibi de görünmüyorsun kan ver dedi 2 hafta sonra Bi daha bakalım adet söktürücü yazmicam bekleyelim adet olursan ya da olmazsan ona göre hareket ederiz dedi. Kan veremedim kızım çok ateşlendi 10 gün onunla uğraştım gece gündüz. Cuma günü gidicrktim dün bu hafif kanama başladı işte. Adet mi değil mi takibini yapıyorum şuan. İlk gebeligimi de öğrenmeden böyle olmuştu adet sanmıştım 3 hafta sonra direkt 9 haftalıkken görmüştük keseyi kalp atışını, yine aynı Dr yaptı takibini. Uzanmaya çalışıyorum şimdilik yarın sabah kızımı eşime bırakıp kan vericem cuma dakontrole gidicem

Kanamaya donuşmuşse acaba direk jinekologami gorunsen zaten şimdiye ultrasonda gozukmesi lazim yani kese gorunur olasi duşugu engellersin
Ben agustosun ilk gunlerinde gebe kaldim en son 14 tehmuz adet olmuşdum benimkisi geç dollenme yoksa daha çok olmasidi lazimdi haftamin şu an 4 5 haftadayim
Senin adet benimkisinden 1 ay once şu an haftanin daha çok olmasi gerekmezmiydi yoksa benmi yanliş anliyorum

Sat a göre bakınca halisin canım ama o kadar alıştım ki artık 2 aydır yaptığım hesaplar sonucunda sonunda gerçeğini çözdüm. 20 haziran sat ya 12 temmuz yumurtlama gosteriyo uygulama vs. Ama kendi vuducuma göre takibini ov. Testi yaptım 26 temmuz yumurtlama oldu. Yani 2 hafta geç yumurtlama olmuştu. Şuanda 7 buçuk haftalık sisteme göre ama ultrasonda bebek ölçümü yapıldığında 5.5 haftalık. 2 hafta geç döllenme. Kızımda da aynen böyle olmuştu. Dr um adet tarihimi 2 hafta sonraki olarak girdiğinde bebekle haftası uyumlu olmuş oldu. Ayrıca Dr um diye bahsettiğim zaten jinekolog? Kadın doğum doktoru 3 yıldır aynı Dr a gidiyorum pcosu hamileligimi dogumumu spiralimi tüm takibimi yapıyor. Tuhaf gelmiştir sana haklisin pcos olunca böyle karmaşık oluyo işte. Beklemedeyim yarın belli olacak hersey bakalım

Benimde dongum 33 35 uzun yani gec dolleniyor senin 1 ay erken olunca garip geldi banada belli olmamasi daha o yuzden insan kendi vucudu taniyor işte inşallah gonlunce olur canım

Benimde dongum 33 35 uzun yani gec dolleniyor senin 1 ay erken olunca garip geldi banada belli olmamasi daha o yuzden insan kendi vucudu taniyor işte inşallah gonlunce olur canım
Beni 45 50 gün arası değişiyor doğumdan önce senin gibiydi doğumdan beri emzirdigim için uzadı daha da ondan tam tutturamıyorum. Haklısın canım çok sağol zaman ayırıp cevap verdiğin için hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

Anladim o yuzden boyle demek ki inşallah canım benim için hoş sohbet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…