Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezi kalsine kullandım diğer doğal yöntemler her şeyi denedim nafile bu iyi geldi ama bu da gaz yapıyor ilaçkızlar 5 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır da kabızım. böyle bir durum yaşayan buna çözüm bulan var mı? gaz sancısı da çekiyorum çok fazla
Normal bi durum bu ama yaşıyorum bende bol bol sıvı doktor öyle söyledi kese etrafında kucuk kanamalar olunca kabızlık da yapar sıvısızlıkta yapar öneri olark günde 3lt su iç dedı katı şeylerden birsz uzak dur yapabılırsen zeytınyagi içkızlar 5 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır da kabızım. böyle bir durum yaşayan buna çözüm bulan var mı? gaz sancısı da çekiyorum çok fazla
Mangesie calsinee diye bi ilaç var onun iki taraflı kaşığı var iki üç günde bir küçük kaşıkla içerseniz sıkıntı yaşamazsınız. Elmadır eriktir hiç fayda etmedi bana. Alışkanlık olur dediler gebelik sonrası da kabızlık devam eder dediler hiç de öyle olmadı şuan gayet iyiyim.kızlar 5 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır da kabızım. böyle bir durum yaşayan buna çözüm bulan var mı? gaz sancısı da çekiyorum çok fazla
Basur gümbür gümbür gelıyor gecmıs olsunkızlar 5 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır da kabızım. böyle bir durum yaşayan buna çözüm bulan var mı? gaz sancısı da çekiyorum çok fazla
Sabahları aç karna 3-4 tane gün kurusu ve üzerine ılık su içmek bana iyi gelmişti. Bir kere gece yatmadan zeytinyağı içmiştim iyi gelmişti ama sonrasında midem bulandı. Bana kefir, activia vs hiç fayda etmemişti. Zamanla düzeliyor. Ben demir ilacı da kullanıyorum yani ilk zamanlar ağlayarak çıkıyordum tuvalete, 1 ay sonra hafifledi.kızlar 5 haftalık hamileyim, yaklaşık 1 haftadır da kabızım. böyle bir durum yaşayan buna çözüm bulan var mı? gaz sancısı da çekiyorum çok fazla
Ben 15 yıldır çekiyorum geçmiyor küçülüp büyüyor keyfine göreBasur gümbür gümbür gelıyor gecmıs olsun
Benım ıkı yıldır gecmedı guya gecer diyolardı
Popomuzda memeli oldu ne guzelBen 15 yıldır çekiyorum geçmiyor küçülüp büyüyor keyfine göre
Amann bı halt yaramıyor baharatı acıyı tuketmezsen biraz rahat ve usutmemen lazım usutunce batıyor da batıyor, gidiyor geliyor kafasına göre geçti diyorum hoopp bı dürtüyor, iki memeli bir de hangisiyle ugrasayim bıraktım kendi halinePopomuzda memeli oldu ne guzel
hıc gec rmek ıcın bıseyler kullandınız mı
Guya patlıcan sapı kaynat
Çakşır otu demle fılan dıyorlar da?
Bır de kuşburnu
hashdfshd evet yani hani biraz daha büyük meme isterken, 3.yü verdi eyvallahPopomuzda memeli oldu ne guzel
hıc gec rmek ıcın bıseyler kullandınız mı
Guya patlıcan sapı kaynat
Çakşır otu demle fılan dıyorlar da?
Bır de kuşburnu
Aaa oyle krem mi varhashdfshd evet yani hani biraz daha büyük meme isterken, 3.yü verdi eyvallah
Yok kuzum ya, alıştım onunla yaşamaya. Bazen baharatlı ya da acılı yediğim zaman zonkluyor büyüyor canım acıyor o zaman bir kremi var ya meşhur ucunu delikten içeriye itip sıkıyorsun ondan kullandım. Annem bir kere hastanelik olmuştu o zaman operasyon oldu lokalle, bir daha çıkmadı onda mesela.
Ay evet o procto glynvnl mu ne. Var ya içinden fitil gibi bişey çıkıyor. Onun etrafı delikli. İşte delikte içeri itip sıkınca o bölgeye yayılıyor krem. Bir yerde çok büyümüş ve dışarı taşmışsa parmağınızla popo deliğinizden içeri itin demişti. Denedim vallahi azalttı ağrıyı. Ay rezalet organizasyon iyi ki kadınlar var burada sadece jfjkghlkjAaa oyle krem mi var
Ben bıtek p ıle baslayan kremden almıştım.
Hatta ıse yaramayınca goz altlarıma kullanmaya basladım boşa gitmesin diye asdafcfafs.
Botoks etkisi yapuyomus goz altına, unluler kullanıyomus
Ay ben kendimi parmaklayamamAy evet o procto glynvnl mu ne. Var ya içinden fitil gibi bişey çıkıyor. Onun etrafı delikli. İşte delikte içeri itip sıkınca o bölgeye yayılıyor krem. Bir yerde çok büyümüş ve dışarı taşmışsa parmağınızla popo deliğinizden içeri itin demişti. Denedim vallahi azalttı ağrıyı. Ay rezalet organizasyon iyi ki kadınlar var burada sadece jfjkghlkj
hashdfhjfdhjfhj ya çok alemsin Allah iyiliğini versin ne güldüm ben zaten fitil gibi şey girdi azcık ben de içeriye iteklerim diye ittim valla. Olmazsın ya arada pik yapıyor yeme içme kabızlık durumuna göre. Yaşanıyor ama. Bakalım doğumdan sonra da bu rahatlıkla yazabilecek miyim gerçiAy ben kendimi parmaklayamam
Memelere özgürlük madem, ne diim
İnşallah kesmeli biçmeli ameliyatlık olmam
Dogum ne zaman Allah bagıslasın, saglıkla afiyetle kucaklahashdfhjfdhjfhj ya çok alemsin Allah iyiliğini versin ne güldüm ben zaten fitil gibi şey girdi azcık ben de içeriye iteklerim diye ittim valla. Olmazsın ya arada pik yapıyor yeme içme kabızlık durumuna göre. Yaşanıyor ama. Bakalım doğumdan sonra da bu rahatlıkla yazabilecek miyim gerçi
Sağol kuzum, br aksilik olmazsa Temmuz'da. Allah hepimizin evlatlarını bağıslasın.Dogum ne zaman Allah bagıslasın, saglıkla afiyetle kucakla
ay gaz sıkışması da var patlamak üzereyimMagnezi kalsine kullandım diğer doğal yöntemler her şeyi denedim nafile bu iyi geldi ama bu da gaz yapıyor ilaç
suyu çok içiyorum kuru kayısı kefir aldım bir de böyle denicemNormal bi durum bu ama yaşıyorum bende bol bol sıvı doktor öyle söyledi kese etrafında kucuk kanamalar olunca kabızlık da yapar sıvısızlıkta yapar öneri olark günde 3lt su iç dedı katı şeylerden birsz uzak dur yapabılırsen zeytınyagi iç