Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben 7 haftalık hamişim ve ilk haftadan beri kabızlıgı cekiyorum doktorum hamilelik sonuna kadar ilaç dahi içsen tam anlamıyla gecmez dedi bende dogal yollarla falan azda olsa rahatlamaya calısıyorum
evet bende çektim çok zor bir durum sonra geçti sonlara doğru tekrar bu problemi yaşadım çok normal
canim sen kacinci haftandan itibaren bu sorunu yasadin??a.s.
peki herkes kabızlık yaşar mı yani bende beklemedeyim ama kabızlık yok....zaten bu aydan da ümidim yok .......
yok canım 17 ekim günümbozo senin adetin geçti mi
ne biliyim ben her regli öncesi cır cır oluyorum...dün olunca da bu aydan da umudumu kaybettimcanım zaten kabızlık en başta olmuyor olumsuz düşünme
günaydınkızlar ben bu ay günüm geçti hala test yapmadan bekliyorum sabırla ama benim yumurtlamadan kısa bir süre sonra kabızlık başladı bende ki kolaylan kabız olmam acaba dedim kabızlıktan hamişlik olabilirmi bilemiorm şu anda sonucu ama çok şüpheleniyorum sanki hamilelik var gibi daha önceden yaşadığım hayal kırıklılıkrından test<yapamayada korkuyorum
ama eğer gerçekten hamişsem bende ki farklı olan tek belirti kabızlk diyeilirim kasıkalrım ve göğüslerimreglimde yaşadığm gibi bakalım hakkımzıda hayırlısı inşallahh
yok canım 17 ekim günüm
ne biliyim ben her regli öncesi cır cır oluyorum...dün olunca da bu aydan da umudumu kaybettim
canım hamilelikteki karın ağrıları çok normal özellikle adet günlerinde bende 10 haftalık hamileym her adet günümde aşırı karnım ğarıır... Ama çok sık ağrıması iyi değil...peki kabızlıkla birlikte
afedersiniz ama tuvalette tuvaletinizi yaparken karnında ağrı yaşayanınız olu mu