Gebelikte kabızlık ne zaman başlar?

Patricia

sil baştan başlamak gerek
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
2.892
14
116
44
İstanbul
:CüvCüv: hamişler tecrübeliler!!!
çok merak ediyorum. çoğu hamiş kabızlık probleminden bahsediyor. acaba bu problem ilk haftalarda başlarmı? sizlerde ne zaman başlamıştı. anlatırsanız sevinirim kızlarkaydirigubbakcemile5

canım ben 7 haftalık hamişim ve ilk haftadan beri kabızlıgı cekiyorum doktorum hamilelik sonuna kadar ilaç dahi içsen tam anlamıyla gecmez dedi bende dogal yollarla falan azda olsa rahatlamaya calısıyorum

canım ben 7 haftalık hamişim ve ilk haftadan beri kabızlıgı cekiyorum doktorum hamilelik sonuna kadar ilaç dahi içsen tam anlamıyla gecmez dedi bende dogal yollarla falan azda olsa rahatlamaya calısıyorum

kaydirigubbakcemile5 canım allah dahada mutlu etsin.
acıkcası benım ovulasyon günlerimden sonra, yanı bir iki gündür kabızlığım var. kiii ayıptır soylemesi. iş yerine gelen yemeklerden dolayı zaten midelerimiz hep bozuk. yanı dıskıda hep sıvılık oluyordu:utangac::utangac:
ama bimdi bir iki gündür bende çekiyorum ve prolaktınım bu ay düşmüş durumda. hamile kalma ihtimalım var yanı bu ay. ayyyyy insallah bitanem yaaaa. en çok bu ay hamile kalmayı istedim neden biliyormusun. 28/11 de eşimin doğum günü ve eğer ben 1/11 de regl olmazda hamiş olursam, ona doğum gününde bir çerçeve içinde ultrason resmi vermek istiyorum. ama bu fırsatı kacırmak istemiyorum.senağlama

ne varsa yine bizim forumda var valla...
sabahtan beri bu konuyu ariyorum...
arkadaslar,lütfen cevap verin...baska hamileligin ilk haftalarinda kabizlik sorunu ceken varmi??
bu öyle biseyki afedersiniz idrara bile oturulmuyor..
tabii eger hamileysem ve tabii eger buna bagli bir sorunsa bendeki :gitme:

evet bende çektim çok zor bir durum sonra geçti sonlara doğru tekrar bu problemi yaşadım çok normal

eevet güzelim hamilelikte kabizlik problemi normal bir durum.... heleki birde demir hapi kullniyorsan afedersin hem cok zorlanirsin hemde büyük tuvaletinin rengi siyahimsi oluyor,,,, ayyy cokk igrencimmm dimiii laelaelaelaelae ama napam bacima yardimci olam dedim ayolll kafamçokkarıştı alkisalkisalkis evet biraz acik konustumm :sinifsinif:zemuszemus

peki kabızlıkla birlikte
afedersiniz ama tuvalette tuvaletinizi yaparken karnında ağrı yaşayanınız olu mu

peki herkes kabızlık yaşar mı yani bende beklemedeyim ama kabızlık yok....zaten bu aydan da ümidim yok .......

günaydınkızlar ben bu ay günüm geçti hala test yapmadan bekliyorum sabırla ama benim yumurtlamadan kısa bir süre sonra kabızlık başladı bende ki kolaylan kabız olmam acaba dedim kabızlıktan hamişlik olabilirmi bilemiorm şu anda sonucu ama çok şüpheleniyorum sanki hamilelik var gibi daha önceden yaşadığım hayal kırıklılıkrından test<yapamayada korkuyorum
ama eğer gerçekten hamişsem bende ki farklı olan tek belirti kabızlk diyeilirim kasıkalrım ve göğüslerimreglimde yaşadığm gibi bakalım hakkımzıda hayırlısı inşallahh

kizlar sagolun..
neye yorsam bilemiyorum..bu kadar erken olurmu diyorum,sonra ya hayal kirikligi yasarsam diyorum..
of off ama hala gecmiyor..ne yaptiysam geciremedim...
ve evet idrara ciktigimda bile kasiklarim batiyor,zorlaniyorum...
insallah hepimiz icin sonuclar güzel olur..

ben hamileliğin başlangıcında yani daha 4 haftalıkken kabızlık sorunu yaşadım tuvalete gidemez olmuştum bebeği düşürcem diye korkuyordum zorlamaktan.ve çok sancım oluyordu şimdi 16 haftalık çok şükür biraz daha iyiym şimdi ama son aylarda tekrar olurmuş diyorlar inşallah olmaz..

bozo senin adetin geçti mi
yok canım 17 ekim günüm
canım zaten kabızlık en başta olmuyor olumsuz düşünme
ne biliyim ben her regli öncesi cır cır oluyorum...dün olunca da bu aydan da umudumu kaybettim
günaydınkızlar ben bu ay günüm geçti hala test yapmadan bekliyorum sabırla ama benim yumurtlamadan kısa bir süre sonra kabızlık başladı bende ki kolaylan kabız olmam acaba dedim kabızlıktan hamişlik olabilirmi bilemiorm şu anda sonucu ama çok şüpheleniyorum sanki hamilelik var gibi daha önceden yaşadığım hayal kırıklılıkrından test<yapamayada korkuyorum
ama eğer gerçekten hamişsem bende ki farklı olan tek belirti kabızlk diyeilirim kasıkalrım ve göğüslerimreglimde yaşadığm gibi bakalım hakkımzıda hayırlısı inşallahh

ayy hadi inşllh bu ay güzel haberler verirsin

yok canım 17 ekim günüm

ne biliyim ben her regli öncesi cır cır oluyorum...dün olunca da bu aydan da umudumu kaybettim

bozom bi almadın şu ovulasyon testlerinden almadııınnnnnnnnnnnnnnnnn.. bak çiçekçik aldı kullandı inşallah bu ay hamile. aaah bozo ahhhhh!..:olmaz:

peki kabızlıkla birlikte
afedersiniz ama tuvalette tuvaletinizi yaparken karnında ağrı yaşayanınız olu mu
canım hamilelikteki karın ağrıları çok normal özellikle adet günlerinde bende 10 haftalık hamileym her adet günümde aşırı karnım ğarıır... Ama çok sık ağrıması iyi değil...

ya bende 9 haftamdayım 5. haftadan beridir kabızlık sorunu çekiyorum iki gündür mercimek çorbası içiyorum biraz iyi geldi bu gün,ondan dolayımı gerçi bilmiyorum ama lifli olduğu için ben ona bağladım,bide karnım çok şiş o yüzden hamileliğin ilk 3 ayında karın çıkmaz diyorlar ama ben zayıfım galiba ondan sanırım şişliğim çok belli olyor :kedi: bide yine bu forumda okudum kabızlık çekerken ıkınan bir arkadaş 3 aylık bebişini kaybetmiş bende çok korktum ıkınmıyorumda allah onun başına vermiş başkada kimseye yaşatmasın onada güzel sağlıklı bir bebeiş versinde acısını dindirir umarım,hepinize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebişler diliyorumolumunekankayizsmile

Back
X