Gebelikte kabızlık için ne önerirsiniz hanımlar

aleynaaleyna00

Bir mucize büyütüyorum içimde☀️
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
297
182
53
29
Kusura bakmayın öncelikle böyle bi başlık için ama sonuçta fizyolojik bir durum 🙈 5+2 hamileyim böyle bi illete tutuldum. hamilelik önceside yaşıyordum ara ara bu durumu ama şimdi o kullandığım ilaçlarıda doktora sormadan kullanamam. Doğal yoldan iyi gelen, bağırsak çalıştıran birşeyler önerebilir misiniz? Biraz zor durumdayım 😋

Canım yeşillik türünü öğünlerine ekleyebilirsin maydanoz hariç onun söktürücü etkisi olduğu için ıspanak felanda iyi geliyor hemde çok faydalı sütle yulaf pişirebilirsin süt şişkinlik yapıyorsa yoğurtla yulaf bide kuru kayısıyı ıslatıp da yiyebilirsin yada kuru kayısı yiyip ılık sıcağa yakın su içebilirsin yanında kabızlık için benim denediğim şeyler bunlar hamile değilim ama normal kabızlık olduğun da deniyorum ben iyi geliyor bunlar 🌼

Kesinlikle kuru kayısı yemelisin,kayısının üstüne bişey tanımam.😂

Canım yeşillik türünü öğünlerine ekleyebilirsin maydanoz hariç onun söktürücü etkisi olduğu için ıspanak felanda iyi geliyor hemde çok faydalı sütle yulaf pişirebilirsin süt şişkinlik yapıyorsa yoğurtla yulaf bide kuru kayısıyı ıslatıp da yiyebilirsin yada kuru kayısı yiyip ılık sıcağa yakın su içebilirsin yanında kabızlık için benim denediğim şeyler bunlar hamile değilim ama normal kabızlık olduğun da deniyorum ben iyi geliyor bunlar 🌼
Aslında gün içerisinde sürekli yeşillik tüketiyorum sabahta sıcak limon ballı su ama sanırım muz çok tükettim o biraz kabız yapabiliyormuş teşekkür ederim🙏🏻🙈

Aynı durumu bende yaşıyorum🙈 kayısı,incir, ıspanak ,bol su içmek lifli yiyecekler tüketmek lazım yanı. Bırde yürüyüş cok onemlı dedı doktorum işte malum evlere tıkılıp kaldı bizim içinde kötü oldu:) Bır arkdasım suyun ıcıne kayısı koyuyordu bır kac saat bekletip o suyu içiyordu. İyi geldiğini söylemişti:)

Aynı durumu bende yaşıyorum🙈 kayısı,incir, ıspanak lifli yiyecekler tüketmek lazım yanı. Bır arkdasım suyun ıcıne kayısı koyuyordu bır kac saat bekletip o suyu içiyordu. İyi geldiğini söylemişti:)
Doktor ilaç verdi dophalor mu öyle birşey kullandım zararsızmış lifli önerdi dediğin gibi ıspanak yaptım bakalım yarına kadar düzelir dedi inşallah karnım şiştikçe yemek yiyemiyorum😥😂 sende mi böylesin şuanda

Doktor ilaç verdi dophalor mu öyle birşey kullandım zararsızmış lifli önerdi dediğin gibi ıspanak yaptım bakalım yarına kadar düzelir dedi inşallah karnım şiştikçe yemek yiyemiyorum😥😂 sende mi böylesin şuanda
Ben suan 8.haftamdayım gecen hafta cok kötü oldum gerçekten çok çok kötü ölücek gibiyim karın şişkinliğimden aglayacaktım cocuk gıbı :) Sonra kayısı falan aldım sureklı onu yiyorum. Ispanak iyi geldı gerçekten. Bırde sabahları artık beyaz ekmek yemiyorum oda yapıyormuş.

Ben suan 8.haftamdayım gecen hafta cok kötü oldum gerçekten çok çok kötü ölücek gibiyim karın şişkinliğimden aglayacaktım cocuk gıbı :) Sonra kayısı falan aldım sureklı onu yiyorum. Ispanak iyi geldı gerçekten. Bırde sabahları artık beyaz ekmek yemiyorum oda yapıyormuş.
Bende az önce ıspanak yedim doktorun verdiği ilacıda içtim ama daha faydası yok patlıcak gibiyim inşallah geçer, afedersiniz 3 gün oldu bide gazımız var bebişten iyice zorlandım 😭

Bende az önce ıspanak yedim doktorun verdiği ilacıda içtim ama daha faydası yok patlıcak gibiyim inşallah geçer, afedersiniz 3 gün oldu bide gazımız var bebişten iyice zorlandım 😭
Ah ya çok kötü bol su içtin mi birde evin içinde yürü biraz. Evet insan patlayacak gibi oluyor ya

Yürüyüş yaptım bugün bol bol. Doktor duphalac şurup verdi oda feci gaz ve karın ağrısı yapıyor yarın bir daha iç bekle etki etmezse lavman aldırdı onuda denicem şimdi inşallah gerek kalmaz 😥

Back
X