Gebelikte israrla gelen kansız beyaz et parçası

Canım gecmis olsun tedirgin olmakta cok haklısin kesinlikle bir doktora gitmelisin kenı doktoruna gidemiyorsan araştır ve ozel bir poliklinik vs gitmelisin. Ben de aynı şeyi yasadım. Kanamam olmadı beyaz parça ve ardından gelen kahverengi lekelenmeler normal oldugunu söylemişti doktorum o gun hastanede olmayacaktı haftasonuydu ben durur muyum gittim aynı hastaneden baska bir doktora kalp atışını duymuştum bebeğimin o an ki mutluluk anlatılamaz. 2 gun sonra zar seklinde parçalar gelmeye basladi kahverengi akinti ile. Doktorum evde dinlen tuvalet dışında kalkma dedi 1 hafta yattım. Sonrasında bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Inşallah senin bebeğin sana tutunur ve kalp atislariyla hayata kalır. Ihmal etme ne olur, ve dinlen cok ayağa kalkma yine de küçük bir tavsiye sadece. Inşallah guzel haberlerini alırız hayırlısı ile 😘

cok uzuldum canim :/ ben gittim dun doktora,bende lekelenme olmamisti. bakti doktor suan sadece kese gorunuyor zaren'yarin baska bir doktora gidicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…