- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
Arkadaşlar hayatımda ilk defa böyle virşey yaşıyorum. şuan bir kaç haftalık hamileyim ve dün gece tuvalete gittiğimde sifonu çekerken suyun içinde beyaz bir parça olduğunu farkettim,anlayamadım. Daha önce mi ordaydı değil miydi,benden mi geldi. Araştırdım ama birşey bulamadım düşükte kanama olması ve agrı olması gerekiyormuş. Bende kanama olmadı ağrımda yok ne olur bana yardım edin.Bebeğime bir şey olur mu (( Uyuduktan sonra kabus gördüm kan vardı iç çamaşırımda çok ağladım..
Canım gecmis olsun tedirgin olmakta cok haklısin kesinlikle bir doktora gitmelisin kenı doktoruna gidemiyorsan araştır ve ozel bir poliklinik vs gitmelisin. Ben de aynı şeyi yasadım. Kanamam olmadı beyaz parça ve ardından gelen kahverengi lekelenmeler normal oldugunu söylemişti doktorum o gun hastanede olmayacaktı haftasonuydu ben durur muyum gittim aynı hastaneden baska bir doktora kalp atışını duymuştum bebeğimin o an ki mutluluk anlatılamaz. 2 gun sonra zar seklinde parçalar gelmeye basladi kahverengi akinti ile. Doktorum evde dinlen tuvalet dışında kalkma dedi 1 hafta yattım. Sonrasında bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Inşallah senin bebeğin sana tutunur ve kalp atislariyla hayata kalır. Ihmal etme ne olur, ve dinlen cok ayağa kalkma yine de küçük bir tavsiye sadece. Inşallah guzel haberlerini alırız hayırlısı ile 😘