Bir defa mı oldu bu?
Israrla gelen yazmışsınız da çözemedim?
Eğer öyleyse belki daha önce de oradaymıştır.
bende yeni farkettim, idrarla yazicaktim :/ evet ilk defa oldu
Aynı şey bir defa bende de oldu.
Banyodayken oramdan beyaz birşey düşüp gitti.
Ama ben hamile değildim farkımız bu.
Bence burada zaman kaybetmek yerine bir dr a görünmelisin.
ne olr yardim
peki sen gittin mi doktora merak edip ? benim payartesi randevum ben almanyada yasiyorum burda acil olmadigi surece kafama gore fidemiyorum :/ daha sonra birsey cikmayinca tavir oluyor,cunku cok acil insanlar oluyor
ben olsam doktorumu arardım herhalde, belkide çağırır gidersiniz. içiniz rahatlar. zaman kaybetmeyin bence, kötü bişey yoksada stres yaparak olabilir allah korusun.
lütfen doktora gidin
Anladım canım.
Hayır ben gitmedim.
Hamile falan olmadığımdan pek takılmadım.
Sonra da tekrarlamadı zaten.
bugun gittim acile,birsey yoktu :)
CNN sen gene de ihmal etme benimde gebeliğimin 8 haftasında bir iki damla kahve leke geldi doktorum çok korkma olabilir devam ederse görüşelim dedi ben yine de dayanamayıp doktora gittim ve yine bana gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama ben doktor sonrasında bebeğimi kaybettim kalbi Durmuş ve bir ay içimde yaşıyormuş gibi taşıdım ben 12 haftalık ken doktor randevum vardı ikili test için orda öğrendim. Yani o leke bebeğimin gideceğinin habercisiymiş. O yüzden ihmal etmeyin ayda biride beklemeyin doktor kontrolü için
Canim,cok uzuldum senin adina :/ tamam. pazartesi yine gidicez baska bir doktora zaten. bugun acile gittim. ama birde soyle birsey oldu,vajinal ultrasonla bakti ve keseyi gorduk 8 haftalik kadar buyuk diyor ve adetime gore 8 hafta olmasi gerek dedi doktor ama 5 haftalik gibi sade su var bir gelisme henuz yok, ama benim reglilerim 28 gunde bir olmuyor normalde onuda söyledim. kan testi yapmak istedi fakat labaruvar kapaliydi :/ pazartesi görucem eger 8 haftalik cikarsa kan gestide de, kurtajla alinicak
Kalp atışlarını duydun mu peki benimde kesem büyüktü ama meleğimin kalbi durduğu için o gelişmemişti ve bende hiç birşey anlamadım ne bir kanama ne bir ağrı ama sen yinele iyi düşün iyi olsun allahım senin meleğini korusun çok acı ben kürtaj olalı 4 gün oldu ne zaman nasıl geçer bilmiyorum
Benim kesemde herhangi bir olusum yok henuz :/ canim bi yandanda uzulmememiz lazim aslinda cunku sagliksiz dogmalarindansa bu durum daha iyi
Tabi ki orası öyle ALLAHımın bir bildiği vardır elbet.ama ilk heyecan ilk bebek biraz farklı oluyor sanırım sonuç hüsran olunca.ama dediğin gibi yapacak bişi yok Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin zaten sağlıklı olmayan bebeğin kalbi dururmuş.
bugun gittim acile,birsey yoktu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?