gebelikte ilk 3 ayda yüksek ateş geçiren var mı?

bol su icin. icte ne mkrop varsa su kiriyor.

6. Haftada ateslendim ve soğuk duş alıp en yakın acile gittim. Serum la biraz düştü ama ateş sonraki gün yine yükseldi. Dr. Bişey diyemem anormali olabilir bebrk düşebilir dedi. 9 ay aklımdan çıkmadı o sözler. Şimdi dünya tatlısı sağlıklı bi kızım var

çok şükür canım çok sevindim çok teşekkür ederim yazdığın için

nasilsin cnm?doktora gittin mi bugun?

nasilsin cnm?doktora gittin mi bugun?
sagol canım sen nasılsın?dün kendi doktoruma gittim korkularımı söyledim oda net bişey söylemedi ama eger bişey olsaydı kalbi atmazdı dedi.sen böyle şeylere kafanı takma bir daha böyle birşey olursa ateşini yükseltmeden parol iç dedi. kanama için vajinal progesteron verdi.onu kullanacagım bebegim 1 hafta küçükmüş geç yumurtlamışsın dedi.işte böyle canım

iyiyim tesekkur ederim
kalp atislarini duymaniza coook sevindim,Rabbim yavrunu sana bagislasin insallah.
tekrar cok gecmis olsun

Merhabalar aynı günlerde ateşli hastalık geçirmişiz. Aptal bi KBB doktorunun yanlış antibiyotik vermesi sebebiyle boğaz enfeksiyonum 10 gün sürdü. 37 38 derece arasında 10 gün ateşim devam etti. geceleri 38 buçuğa çıkıyordu. Arada ateş düşürücü aldım ama bu 10 gün içinde 36 37 arasına pek düşmedi ateş. Şuan 16 haftalık oldum. Ama doğuma kadar aklımdan çıkmayacak gibi. Sürekli stres içindeyim. Napıcam bilmiyorum acaba bi anomali oluştu mu. Burdaki arkadaşlar son durumlarınızı ne oldu acaba merak ettim. Cevaplarınızı bekliyorum. Yavruları allahım esirgesin inş.

Elaemi ateşli günlerden sonra ve şimdiki durumunuzu merak ettim önceki mesajımı okursanız sevinicem

Elaemi ateşli günlerden sonra ve şimdiki durumunuzu merak ettim önceki mesajımı okursanız sevinicem
Merhaba ikili testim kötü çıktı ama bununla alakalı olduğunu sanmıyorum kan testi yaptim bu hafta çıkacak ben doktoruna sormuştum bişey olsaydı düşerdi dedi bilmiyorum canim beklemedeyiz insallah sonucum iyi çıkar ama ateslenme eğer zarar verdiyse ayrintilida çıkar herhalde

teşekkür ederim . inşallah en güzel sonuçlarla dönersiniz.

Çok şükür canım saglıklı kızım 3 yaşınfa maşallah senin gibi o zor zamanlarımda bana destek olan kişilere minnettarım
Çok sevindim çok mutlu oldum Allah bağışlasın bebeğiniBende 5 haftalık hamileyim malesef bende iki gün Boğaz ve ateşle mücadele ettim o yüzden biraz kaygılıyım yazılanları okuyunca size sormak istedim yazışmalarınızı okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…