Merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamileyim normalde ilişkide bir şey olmuyodu hep devam ettik fakat bu kez bayağı bi kan geldi sonra azalarak kesildi sabah bitmişti. Bunu yaşayan var mı bebege bir sey olmamıştır dimi. Çok korktuk
Buna ragmen hala acile gitmemeniz cok tuhag baya kan geldi deyip bu rahatlik niye ?
Bende hamileyim ufacik lekelenmede acillere koştum en azindan icim rahat etsin istedim bebek iyi bile olsa ki dusuk tehlikesi plesanta rahim agzina cok yakin hersey yasaklandi yani ve düşük onleyici verildi.
Siz niye gitmediniz
Buna ragmen hala acile gitmemeniz cok tuhag baya kan geldi deyip bu rahatlik niye ?
Bende hamileyim ufacik lekelenmede acillere koştum en azindan icim rahat etsin istedim bebek iyi bile olsa ki dusuk tehlikesi plesanta rahim agzina cok yakin hersey yasaklandi yani ve düşük onleyici verildi.
Siz niye gitmedi
Siz niye gitmediniz
Kanama uzun sürmedi agrım sancımda olmadı acilde iyi bakılmıyor o yüzden yarın özele gidicem tabiki. Dr yasaklamamıştı hiçte bi problem yoktu neden oldu anlamadım.
Kanamaniz kesildi ise bir şey olmamıştır inşallah ama dikkat edin bu sıralar çünkü tekrar kanama olabilir doktorunuza gittiğinizde ilaç bilgi verir. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba arkadaşlar 13 haftalık hamileyim normalde ilişkide bir şey olmuyodu hep devam ettik fakat bu kez bayağı bi kan geldi sonra azalarak kesildi sabah bitmişti. Bunu yaşayan var mı bebege bir sey olmamıştır dimi. Çok korktuk
Ben de 13+4 haftalık hamileyim ben hiç böyle bişey yaşamadım yarın kesinlikle dr gidin eğer risk varsa Dr zaten söyler eğer yoksa inşallah yoktur içiniz rahat eder.
bendede hiç sorun yoktu ilk kez oldu şuan bi kanama lekelenme agrı filanda yok araştırdıgıma görede olabiliyormuş kanama cabuk kesilirse tehlike olmaz diyor ama tabiki yarın doktora gidicem
Sagol canım. Doktor baktı rahimde bi kanama gözükmüyo dedi bebekte iyiydi hareket ediodu cinsiyetini bile ögrendim sayılır:)vajinal yolda yada rahim agzında damar dan gelmiş olabilirmiş kanama daha hassas oldugu için. Çok şükür bi sorun görünmedi inşallah hep saglıklıklı ilerlet