• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ilişki

beyazkelebek44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim şuan 19+3 haftadayım eşimle en az 5.5 6 aydır felan ilişki olmuyor korkuyorum bebeğe zarar gelir diye sizce doğru mu bi tane dusuk oldu bir aylıkken cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim şuan 19+3 haftadayım eşimle en az 5.5 6 aydır felan ilişki olmuyor korkuyorum bebeğe zarar gelir diye sizce doğru mu bi tane dusuk oldu bir aylıkken cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
Riskli bir gebelik mi?
Plasenta yerleşimi iyi mi?
Benim plasentam aşağıda olmasına rağmen doktorum yasaklamadığı için devam ediyoruz 🙈ilk 10 hafta dikkat edelim dedik onda da kaçamak oldu. Çok şükür sağlıkla ilerliyor.
Eğer riskli gebelik değilse, doktorunuz yasaklamadığı sürece ilişki sorun olmuyor. Ama korunarak ilişki tavsiye ediliyor.

bizde bebeğe zarar gelirden çok içerde bir canlı var diye adam yükselemiyor. psikolojik destek mi aldırayım bu adama kızlar yaşayan biri yazsın bu konuda başlık açmaya utandım. hazır konu varken biri bana akıl versin:olamaz:

bizde bebeğe zarar gelirden çok içerde bir canlı var diye adam yükselemiyor. psikolojik destek mi aldırayım bu adama kızlar yaşayan biri yazsın bu konuda başlık açmaya utandım. hazır konu varken biri bana akıl versin:olamaz:
Karanlıkta yapsanız🙈🤭

Cok zorlanmayacağınız, rahat bir şekilde devam edin, yasak yoksa tabii, zararı yok zaten, onun giriş yerinden geride bebeğin yerleşim alanı, korkulacak bir şey yok

doktorunuz demedi mi "sorun yok, iliski yasayabilirsiniz" diye. genelde kalp atisini duyunca soylerler "kanama alani var iliskiye girmeyin / sorun yok devam edin" diye

Üç hamilelğim oldu hepsinden ilk aydan son aya kadar ilişki oldu üçüncü bebeğe hamileyim bundada şuan oluyor ama haftada 1 veya iki kez sorun yaşamadım

Aynı modelden bende de var 😬 kızım ordayken olmuyor zorlama dedi ben de saldım artık napayım. Hamileliğin başında böyle bir durum yoktu ama bebek hareketleri başlayınca adam değişti.

Aynı modelden bende de var 😬 kızım ordayken olmuyor zorlama dedi ben de saldım artık napayım. Hamileliğin başında böyle bir durum yoktu ama bebek hareketleri başlayınca adam değişti.
ay evet işte aynısı😂 öncesinde yoktu böyle bir şey. iki aydır ev arkadaşı gibi yaşıyoruz😂 demek ki bazı erkeklerde böyle bir psikoloji oluyor. ben de benim adamda bir tuhaflık var sandım😂

kız karnım zaten çok yok adam düşünüyor işte içeride bir şey var diye😂 ne yapıcam ben bu adamı tık yok😂
Ay ne biliyim belki görmezse dedim😂
Bence loş bir ortam hazırlayın, romantik bir film açın 🤭 ya da gevşeten bir masaj yapın ya da o da size yapabilir.. bilemedim kafasını gebelikten uzaklaştırmak lazım 😂

Ay ne biliyim belki görmezse dedim😂
Bence loş bir ortam hazırlayın, romantik bir film açın 🤭 ya da gevşeten bir masaj yapın ya da o da size yapabilir.. bilemedim kafasını gebelikten uzaklaştırmak lazım 😂
ben onun açma tuşunu biliyorum da devamı gelmiyor işte😂 üç ay daha dişimizi sıkacağız herhalde😂 benim gibi olan varmış. bu erkeklerin herbiri ayrı cins😂

Üç hamilelğim oldu hepsinden ilk aydan son aya kadar ilişki oldu üçüncü bebeğe hamileyim bundada şuan oluyor ama haftada 1 veya iki kez sorun yaşamadım
Son haftalarda ilişkiye devam ettınızmı . Doktor bana 36.hafta bırak dedi

yok kız aksine doktorlar öneriyor hatta son haftalarda sıklaştırın normal doğuma hazırlık olsun dıyorlar. Ben 2 gebeliğimde de devam ettim

Bebek hem amniyotik sivi hem rahim kaslari tarafindan korunuyor eger riskli bir gebelik degilse problem olacagini sanmiyorum

Benim eşim de 1. Çocukta istemiyordu asla korkuyordu. 2. De biraz çekimserdi şimdi 3. De artık normal karşılıyor 😂

riskli bir durum yoksa ,aktif kanama alani, plasentanın konumu,bebeğin rahimde yerleşimi vs.. ilk trimesterı atlattıysanız doktor doğumu kolaylaştırmak adına düzenli cinsellik öneriyor bile. Genelde cinselliğin azalması anne kaynaklı oluyor

Back
X