Kızlar merhaba 9. Haftasındayım gebeliğimin . Bu dönemler eşiyle normal ilişkisine devam eden var mı gebelikte ilişkiden dolayı sıkıntı yaşayan oldu mu iyidir veya kötüdür bilgisi olan yazabilir mi doktora sordum ama pek önermiyoruz dedi başkada bişey demedi bilgi olarak . Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
sağlık açısından sıkıntılı bir durum yoksa ilişki yaşanması yasaklanmıyor. bence nornal hayatınıza devam edin. önermiyoruz diyen doktoru da ilk kez duydum. önermemesi için sebep olsa anlaşılır yani
İlk 3 ay risk her zaman vardır diyolar biz normal bi şekilde devam ediyoruz bi sıkıntı yaşamadık çok şükür dediğiniz gibi salgıladığı hormonlar açısından faydalı dişe yazılar da okudum ama işte ister istemez bi tedirginlik yaşıyoruz acaba mi ki diye
sağlık açısından sıkıntılı bir durum yoksa ilişki yaşanması yasaklanmıyor. bence nornal hayatınıza devam edin. önermiyoruz diyen doktoru da ilk kez duydum. önermemesi için sebep olsa anlaşılır yani
Belki düşükten ötürü demiştir net bişeyde demedi ama şükür bi problem yok . Benimde okuduğum yazılarda sıkıntı yoksa yasaklanmadığı söyleniyo bana bu daha mantıklı geliyo tabi o doktor neye göre öyle dedi bilmem
5. haftada bilemedik iliski oldu ertsi gun kanama alani olusmus igne fitil durdurduk 3 aylik olana kadarda tekrarlamadik。 bizde sorun oldu ama olmayanlarda cok