Gebelikte ilişki

Zehra4234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
219
62
48
27
Kızlar merhaba 9. Haftasındayım gebeliğimin . Bu dönemler eşiyle normal ilişkisine devam eden var mı gebelikte ilişkiden dolayı sıkıntı yaşayan oldu mu iyidir veya kötüdür bilgisi olan yazabilir mi doktora sordum ama pek önermiyoruz dedi başkada bişey demedi bilgi olarak . Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

benim tüp bebekti doktorum 12. haftadan sonra cinsellik demişti kendi ben sormadan

sağlık açısından sıkıntılı bir durum yoksa ilişki yaşanması yasaklanmıyor. bence nornal hayatınıza devam edin. önermiyoruz diyen doktoru da ilk kez duydum. önermemesi için sebep olsa anlaşılır yani

Biz yaşadık bir iki sefer sorun olmadı ama korkumdan rahat olamıyorum bişey de anlamıyoruz en iyisi hiç yapmamak

Doktorum ilk haftalarda bana da olmasın demişti. 12. Haftada bir sorun olmayacağını söyledi bir sıkıntı yaşamadık

Dusuk ya da erken dogum riskiniz yoksa iliskide bir sorun olmaz. Aksine onerilir bile.
İlk 3 ay risk her zaman vardır diyolar biz normal bi şekilde devam ediyoruz bi sıkıntı yaşamadık çok şükür dediğiniz gibi salgıladığı hormonlar açısından faydalı dişe yazılar da okudum ama işte ister istemez bi tedirginlik yaşıyoruz acaba mi ki diye

Biz yaşadık bir iki sefer sorun olmadı ama korkumdan rahat olamıyorum bişey de anlamıyoruz en iyisi hiç yapmamak
Bende rahat olamıyorum bazen ama sıkıntısınıda görmedim bu zamana kadar şükür tedbirli olmakta da fayda var

Belki düşükten ötürü demiştir net bişeyde demedi ama şükür bi problem yok . Benimde okuduğum yazılarda sıkıntı yoksa yasaklanmadığı söyleniyo bana bu daha mantıklı geliyo tabi o doktor neye göre öyle dedi bilmem
benim tüp bebekti doktorum 12. haftadan sonra cinsellik demişti kendi ben sormadan
İ

tam anlamıyla birleşmeden birşeyler yapmak daha mantıklı bence

5. haftada bilemedik iliski oldu ertsi gun kanama alani olusmus igne fitil durdurduk 3 aylik olana kadarda tekrarlamadik。 bizde sorun oldu ama olmayanlarda cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…