Gebeliğe Hazırlık Gebelikte ilaç kullanimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ozum00

Rabbim ol der , olur
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
541
259
33
28
Arkadaşlar merhaba biz bebiş istiyoruz ama ben mide rahatsizligim var ilaca başladım 1 hafta oluyor demir ilacı kullanıyorum yumurtlama dönemindeyim olması için başladık fakat mide ilacı demir ilacı gebe kalmaya engelmi bilginiz varmı içinizde mide ilacı kullanarak gebe kalan varmı ?

canım bende demir deposunu baya bir azaltmışım, 30 taneden 5 tane kaldı, daha bir etkisini göremedim halsizliğim yorgunluğum azalmadı, ilaç engel değil tabi ki ama depoların boş olması sıkıntı, Allah korusun, yeterli beslenemediğinden olumsuz sonuçlar çıkabiliyor..

Demir çok az eksiklik varmış çok önemli olduğunu söylemedi aşırı eksiklik yok az miktarda azalma varmış ilaç kullanıyorum fakat mide ilcayla beraber suan gebe kalmanı engellermi onu merak ediyorum şimdi heyecanla olmasını bekliyorum eğer engelse ilaç kullanmicam o yüzden soruyorum :/

Geçen ay demir ilacı kullanırken hamıle kaldım .
Hamıle oldugumu ögrenınce doktorum bıraktırdı .
Zararı varmı dedim sadece bulantını artırır şimdilik bırakalım demişti...

Hakkında hayırlısı inşallah hamıle kalırsın ve hamıleliğin sağlıkla sıhhatle devam eder.

hooşgeldinn kuzumm naber nasılsın? sevindim seni gördüğüme..

Reactions: H E
Nasıl olmam gerekiyor bılmıyorum
Kafamı dağıtmaya çalışıyorum .
tabi ki iyi olacaksın.. geçer bir 10 güne.
ben regl oldum yine .. depoları boşaltmışım ya ondan olmuyor sanırım.. neyse böylesi daha iyi, en azından olup da tutunamasından iyidir..
sen korunmayacaksın değil mi?

Reactions: H E
Canım başka konuda konuslaım arkadaşın konusunu meşgul etmeyelım

Demir ilaci evet bas donmesi bulanti cok yapiyor peki mide ilacının zararı olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…