Arkadaşlar merhaba biz bebiş istiyoruz ama ben mide rahatsizligim var ilaca başladım 1 hafta oluyor demir ilacı kullanıyorum yumurtlama dönemindeyim olması için başladık fakat mide ilacı demir ilacı gebe kalmaya engelmi bilginiz varmı içinizde mide ilacı kullanarak gebe kalan varmı ?
canım bende demir deposunu baya bir azaltmışım, 30 taneden 5 tane kaldı, daha bir etkisini göremedim halsizliğim yorgunluğum azalmadı, ilaç engel değil tabi ki ama depoların boş olması sıkıntı, Allah korusun, yeterli beslenemediğinden olumsuz sonuçlar çıkabiliyor..
canım bende demir deposunu baya bir azaltmışım, 30 taneden 5 tane kaldı, daha bir etkisini göremedim halsizliğim yorgunluğum azalmadı, ilaç engel değil tabi ki ama depoların boş olması sıkıntı, Allah korusun, yeterli beslenemediğinden olumsuz sonuçlar çıkabiliyor..
Demir çok az eksiklik varmış çok önemli olduğunu söylemedi aşırı eksiklik yok az miktarda azalma varmış ilaç kullanıyorum fakat mide ilcayla beraber suan gebe kalmanı engellermi onu merak ediyorum şimdi heyecanla olmasını bekliyorum eğer engelse ilaç kullanmicam o yüzden soruyorum :/
tabi ki iyi olacaksın.. geçer bir 10 güne.
ben regl oldum yine .. depoları boşaltmışım ya ondan olmuyor sanırım.. neyse böylesi daha iyi, en azından olup da tutunamasından iyidir..
sen korunmayacaksın değil mi?
tabi ki iyi olacaksın.. geçer bir 10 güne.
ben regl oldum yine .. depoları boşaltmışım ya ondan olmuyor sanırım.. neyse böylesi daha iyi, en azından olup da tutunamasından iyidir..
sen korunmayacaksın değil mi?