• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

kızlar bugün yaptırdığım idrar kültürünün sonucunu almak için gittik doktora idrar kültüründe mikrop sıfır çıkmış çok şaşırdım yani enfeksiyonun sona ermiş dedi doktor bana anlaşılan çok fazla su içtiğinden temizlenmişsin dedi
yani boool bol su için kızlar acil şifalar

sağol canım bende bol bol su içeceğim razıyım günde 5 litre bile içmeye yeterki şu illetten kurtulayım

28, haftadayım ve sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum hatta ikinci tedavimde bayağı yüksek bakteri çıkmıştı buscopan antibiyotk ve vajinal fitil kullandım 1 hafta boyunca sonra baya düşüş yaşandı bakterilerde ama hamileliğim boyunca vitaminden çok buscopan kullanmışımdır şiddettli gaz sancılarımda olduğu için

slm hanımlar bende 29 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum sağ kaburgam ve kasığımda acayip ağrı var toz bi antibiyotik kullandım ama işe yaramadı erken doğuma sebep olabilir dedi doktorum çok korkuyorum...

Kızlar doktorun verdiği ilacı mutlaka kullanın.bendede çok az miktarda çıkmıştı doktorum önlem almak için onu yokedelim dedi ben içmemiştim korkudan bebeğime bişi olur diye.aradan baya zaman geçince hafif kanamalı kahverengi akıntım oldu,ve aşırı kasık ağrısı.düşük diye çok korktum fakat enfeksiyondan kaynaklıymış.sonra 2kat fazla ilaç içtim fakat geçti şükür...vee bol bol su içmekte tedavinin bir parçası .hepinize geçmiş olsun :42:

slm hanımlar bende 29 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum sağ kaburgam ve kasığımda acayip ağrı var toz bi antibiyotik kullandım ama işe yaramadı erken doğuma sebep olabilir dedi doktorum çok korkuyorum...

Oncelikle gecmis olsun. Kalbini ferah tutup bol bol su icmeni tavsiye edebilirim. Stres yapma bu durumu cunku bebisin bu durumun farkina variyor.

bugün gittim ve antibiyotik verdi mutlaka kullanıcam ve bolbol su içicem
tşk ederimm..

Merhaba,
Ben 6,5 haftalık hamileyim.lökosit değerim 25-30 çıktı.Çok yüksek bir oranmış.Doktor "Munoral" verdi."Hiç korkma hamileliği boyunca hergün munoral ,çen kızlar var" dedi.Ama düşük riski de var diye arada söyleyüverdi.çok su içmek lazımmış.Kendiliğinden gidebilir suyla dedi..

merhaba , iyi bayramlar,
siz bu mesajı yazalı baya zaman olmuş. bende şu an 17 haftalık hamileyim ve bir kaç haftadır sağ kaburgamda ağrı var, idrar tahlilimde enfeksiyon varmış.uroday adında toz antibiyotik verdi dr. kullanıp kullanmamakta kararsızım.siz nasıl çözüm buldunuz, bebeğinizi sağ salim kucağınıza alabildiniz mi?
cevap verirseniz çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar;
İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç tedavisinin yanında; Prof. Saraçoğlu'nun önerdiği karnabahar kürünün olduğunu öğrendim. Bu kürü gebelikte uygulayan ve faydasını gören var mı acaba???

Back