bu verdikleri ilaçların bebişe zararı olamayacağını söylüyor doktor ve eczacı ama ben endişeleniyorum valla
Bende hamileliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşmıştım ama bu çok sık görülen bir durum, inanın o kadar korkulacak bebeğe zarar verecek birşey değil, doktorunuzun uygun gördüğü ilaç , bol su ve hijyen başka yapılacak birşey yok... Ama mümkün olduğunca ilaçtan uzak durun, zaten o ilaçlar geçici düzeltiyor, sonra tekrarlıyor, hamilelikte kronikleşiyor resmen, bebecik boşuna ilaçlardan etkilenmesin asıl...
öncelikle geçmiş olsun canım bende 26 haftalık hamileyim aynen senin gibi idrarda bol lökosit çıktı bi antibiyotik bitirdim tekrar idrar tahlili verdim yine aynı hiç bi faydası olmamıştı doktor bu sefer başka bi antibiyotik verdi ama kullanmak istemedim bebişime zarar verir diye zaten verdiği antibiyotik c kategorisindeydi sonra doktor en iyisi idrar kültürü yapalım dedi onda enfeksiyona sebep olan mikrop ortaya çıkacak ona göre onunla savaşılacak mış
sende mutlaka idrar kültürü iste!
tamam canım çok sağol antibiyotik biter bitmez tedaviye gideceğim gittiğimde söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?