• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

Inanamiyorum şok oldum resmen.. Allah sabır versin.. Yanı hamile kalır kalmaz hemen test istiyolar aslında.. Çok üzücü ya
saolun. testte pozitifi gördüm hemen sağlık ocagına gittim tatlil yapıldı. crp 8 di onemsenmedi. sonrasında da tekrarlanmadı o 8 olan crp 60 oldugunda ogrendim 3 bucuk aylıktım doktoru değiştim hmen . yeni doktorla 4 bucuk aylıga kadar tedavıler iğneler düşürülmye çaışıldı enfeksıyon . aşırı şiddetli bi sancıyla doktoruma gittim 1 temmuz 16 bucuk haftalık iken bebeğin suyu azalmıs . kasılmalar başlamış rahim açılmış 3 cm (şiddetli enfeksıyon erken dogum sebebidir) hastaneye yattgımda 140 idi crp anne ölebilr falan demişler çok yüksek enf. işte doguma aldılar falan. sonra 2 ayda ben tedavi gördüm vucuttan o enf. temizlemek için .. oyle işte ..

saolun. testte pozitifi gördüm hemen sağlık ocagına gittim tatlil yapıldı. crp 8 di onemsenmedi. sonrasında da tekrarlanmadı o 8 olan crp 60 oldugunda ogrendim 3 bucuk aylıktım doktoru değiştim hmen . yeni doktorla 4 bucuk aylıga kadar tedavıler iğneler düşürülmye çaışıldı enfeksıyon . aşırı şiddetli bi sancıyla doktoruma gittim 1 temmuz 16 bucuk haftalık iken bebeğin suyu azalmıs . kasılmalar başlamış rahim açılmış 3 cm (şiddetli enfeksıyon erken dogum sebebidir) hastaneye yattgımda 140 idi crp anne ölebilr falan demişler çok yüksek enf. işte doguma aldılar falan. sonra 2 ayda ben tedavi gördüm vucuttan o enf. temizlemek için .. oyle işte ..
Ya bu idrar yolu enfeksiyonunu da aşmış crp 140 ne demek.. canım benim benim senelerdir var asla geçmez benimde bende çok korkuyorum ama geçmese bile azaltılır.. üzme kendini ama bundan sonra sağlık ocağına gitme.. ikinci çizgiyi görür görmez hemen bi kadın dogumcuya..

Ya bu idrar yolu enfeksiyonunu da aşmış crp 140 ne demek.. canım benim benim senelerdir var asla geçmez benimde bende çok korkuyorum ama geçmese bile azaltılır.. üzme kendini ama bundan sonra sağlık ocağına gitme.. ikinci çizgiyi görür görmez hemen bi kadın dogumcuya..
aynen idrar yolunu geçiyoo bu başka bişey . gebelikte de önünü alamadık kana bulaştı boyle bi durum oldu. sizin gibi bi durumda olan kuzenım var senelerdir hic gecmeyen idrar yolu enf. ve mantarı var 2 hafta önce doğum yaptı .son gune kadar kanaması ve enf. vardı.
yaniii kader işte... oyuzden isyan etmeyi uğraşmayı bıraktım . oyle cok zorlayanlardan değilim. isteğimde kalmadı. 1. sene olucak temmuzda. belki seneye denerim. olmazsa Allah ın bir bildiği var başım gözüm üstüne derim.

aynen idrar yolunu geçiyoo bu başka bişey . gebelikte de önünü alamadık kana bulaştı boyle bi durum oldu. sizin gibi bi durumda olan kuzenım var senelerdir hic gecmeyen idrar yolu enf. ve mantarı var 2 hafta önce doğum yaptı .son gune kadar kanaması ve enf. vardı.
yaniii kaDER İŞTE...
⁸üzme kendini. Bunun olacağı varmış çünkü bu çok nadir bence. Ama önlemini al çok çok şu iç.. bana bi enfeksiyon doktoru demişti senin yerinde başka kadın olsa şuan açılsaydı.. vücudum bağışıklık kazanmış resmen.. Ben gün-de 4 litre su içerim.

⁸üzme kendini. Bunun olacağı varmış çünkü bu çok nadir bence. Ama önlemini al çok çok şu iç.. bana bi enfeksiyon doktoru demişti senin yerinde başka kadın olsa şuan açılsaydı.. vücudum bağışıklık kazanmış resmen.. Ben gün-de 4 litre su içerim.
Evet olacağııvarmış. Allah can sağlığı versin. buna da şükür. ölebilirdim de..
çok su içerim zaten suanda da enf. kalmadı. sanada acil şifalar. Ama Allah ol der se olur her türkü skntıya rağmen ... Hayat mucizelerle dolu..

Evet olacağııvarmış. Allah can sağlığı versin. buna da şükür. ölebilirdim de..
çok su içerim zaten suanda da enf. kalmadı. sanada acil şifalar. Ama Allah ol der se olur her türkü skntıya rağmen ... Hayat mucizelerle dolu..
Gebelikte geçirmeyen yok. Önemli olan kültürde üremesi dediler bende de ürüo maşallah.. her şey olacağına varır kesinlikle

Kültür alınmadan antibiyotik verilmesi çok büyük bir hata.. Ben kendimi bildim bileli uğraşıyorum ve kültür alınmadan ilaç vermez doktorlar... siz sağlık ocağına fln mı gidiosunuz?
Hayır özele gidiyorum kültür dediğiniz idrar tetkikindenmi bahsediyosunuz

Hayır özele gidiyorum kültür dediğiniz idrar tetkikindenmi bahsediyosunuz
Idrar kültürü testi . Normal idrar testi değil. 3 gün sonra cikio sonucu ona gore antibiyotik kullanıyorsunuz. Bakteri üredi mı üremedi mı ona bakıyorlar..

Merhaba tek basına idrar yolu enfeksiyonu buna yol açar mı
Arkadaş crp sinden soz ediyor. Enfeksiyonda cok zor kultur tesfinde ureme yoksa korkmayin. O herkesde var bende kulturde ureme var ondan korkuyorum

Doktor bana şase verdi de içime sinmedi kullanmak. Yine de doktorlar en iyisini bilir
Kullanın bende kullandım içime sinmedi diye birşey olabilir mi? Ya bebeğine bişi olursa? Dr bunu göze alamaz ama sen alıyorsun. Şaseden hiç bişey olmaz bende kullandım. Koca karı yöntemlerine bakma. Doktorun ne söylediğine bak

Back