• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu

Lizam

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
112
64
18
Arkadaşlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Eğer varsa geçmesi için neler yaptınız yada nasıl geçti enfeksiyonunuz.

Elma sirkesi kattığınız kaynamış su ılıdıktan sonra tuvalette taharet için onu kullanın.
Kısa sürede geçecektir.
Geçmiş olsun.

Doktor bana şase verdi de içime sinmedi kullanmak. Yine de doktorlar en iyisini bilir

İdrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok sık karşılasa bilinen bir durum. Yetersiz su içtiğinizin göstergesi. En az üç litre içmelisiniz. Su içerseniz ilaç kullanmanıza gerek kalmaz. Üç gebelik yaşadım üçünde de illa ki oldu suyla geçirdim.doktorum da su iç dedi ilaç yazmadı zaten.

İdrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok sık karşılasa bilinen bir durum. Yetersiz su içtiğinizin göstergesi. En az üç litre içmelisiniz. Su içerseniz ilaç kullanmanıza gerek kalmaz. Üç gebelik yaşadım üçünde de illa ki oldu suyla geçirdim.doktorum da su iç dedi ilaç yazmadı zaten.
Bende su içiyorum şu an biraz bekleyeyim diyorum. Ama enfeksiyon keseye zarar veriyormuş diye duydum ondan da korkuyorum.

Bende şu içiyorum şu an biraz bekleyeyim diyorum. Ama enfeksiyon keseye zarar veriyormuş diye duydum ondan da korkuyorum.
Son gebelikte ben de sürekli yaşadım, fazla içmiyordum.gebeliğin başından sonuna kdr nerdeyse hafif bi enfeksiyon um hep vardı. Çok ileri boyutta değilse suyla hemen atlara bilirsiniz, 3 lt içtiğinizden emin olun

Son gebelikte ben de sürekli yaşadım, fazla içmiyordum.gebeliğin başından sonuna kdr nerdeyse hafif bi enfeksiyon um hep vardı. Çok ileri boyutta değilse suyla hemen atlara bilirsiniz, 3 lt içtiğinizden emin olun
Benim fazlaymis oyle dedi doktorum. Kararsız kaldım saseyi içme konusunda

Merhaba bende de israr yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım yine de geçmemiş doktorum ürolojiye yönlendirdi :( şeker de çıktı aynı zamanda baya moralim bozuldu

Hamileyim bi sakıncası olur mu
Ya böyle şeyler kullanmayın enfeksiyon çok önemli hamilelikte Allah korusun erken doğuma bile neden olur. Doktorunuza danışın ilaç verecektir kullanın. Ben kullandım hiç birşey olmadı bişey olsa doktor verirr mi Allah aşkına

Bende de aynı durum var ve bakteri ürüyor... kültür testinde.. çok moralsizim..

Valla bendeki enfeksiyon hiçbir zaman suyla geçmedi bnde hamileyim suan ve antibiyotk kullanıyrm mecbur

Valla bendeki enfeksiyon hiçbir zaman suyla geçmedi bnde hamileyim suan ve antibiyotk kullanıyrm mecbur
Ne kadarlık hamilesiniz? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz sadece idrar testinde mı var kültür de bakteri ürüyor mu? Bildiğim kadarıyla kültürde bakteri üremesi kötü ve benim durumum bu:(

Ne kadarlık hamilesiniz? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz sadece idrar testinde mı var kültür de bakteri ürüyor mu? Bildiğim kadarıyla kültürde bakteri üremesi kötü ve benim durumum bu:KK43:
Sürekli tekrarlıyor 6 aylık hamileyim 3.ye kullanıyrm kültür alınmadı bilemiyrm üreme varmı siz ne kadarlık hamilrsinşz

Arkadaşlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Eğer varsa geçmesi için neler yaptınız yada nasıl geçti enfeksiyonunuz.
ilerlerse bebegi kaybetmeye kadar gidicek bi illet ( ben yaşadım ). erken farkedılmesı ve tedavı edilmesi cok onemlı zaten cok yukseldıkten sonra çok uzun tedavi istyor.
ben direk antıbıyotık tedavisi gördüm aylarca.3 bucuk aylıktı farkedildignde geç kalınmıştı çok yuksektı.gebelğin başlarında ufak tedavilerle giderılebilirdi.

ilerlerse bebegi kaybetmeye kadar gidicek bi illet ( ben yaşadım ). erken farkedılmesı ve tedavı edilmesi cok onemlı zaten cok yukseldıkten sonra çok uzun tedavi istyor.
ben direk antıbıyotık tedavisi gördüm aylarca.3 bucuk aylıktı farkedildignde geç kalınmıştı çok yuksektı.gebelğin başlarında ufak tedavilerle giderılebilirdi.
Idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bebeğinizi mı kaybettiniz?

Sürekli tekrarlıyor 6 aylık hamileyim 3.ye kullanıyrm kültür alınmadı bilemiyrm üreme varmı siz ne kadarlık hamilrsinşz
Kültür alınmadan antibiyotik verilmesi çok büyük bir hata.. Ben kendimi bildim bileli uğraşıyorum ve kültür alınmadan ilaç vermez doktorlar... siz sağlık ocağına fln mı gidiosunuz?

Back