Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende su içiyorum şu an biraz bekleyeyim diyorum. Ama enfeksiyon keseye zarar veriyormuş diye duydum ondan da korkuyorum.İdrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok sık karşılasa bilinen bir durum. Yetersiz su içtiğinizin göstergesi. En az üç litre içmelisiniz. Su içerseniz ilaç kullanmanıza gerek kalmaz. Üç gebelik yaşadım üçünde de illa ki oldu suyla geçirdim.doktorum da su iç dedi ilaç yazmadı zaten.
Son gebelikte ben de sürekli yaşadım, fazla içmiyordum.gebeliğin başından sonuna kdr nerdeyse hafif bi enfeksiyon um hep vardı. Çok ileri boyutta değilse suyla hemen atlara bilirsiniz, 3 lt içtiğinizden emin olunBende şu içiyorum şu an biraz bekleyeyim diyorum. Ama enfeksiyon keseye zarar veriyormuş diye duydum ondan da korkuyorum.
Benim fazlaymis oyle dedi doktorum. Kararsız kaldım saseyi içme konusundaSon gebelikte ben de sürekli yaşadım, fazla içmiyordum.gebeliğin başından sonuna kdr nerdeyse hafif bi enfeksiyon um hep vardı. Çok ileri boyutta değilse suyla hemen atlara bilirsiniz, 3 lt içtiğinizden emin olun
Doktor tavsiyesine uyun o zaman. Geçince daha dikkat edersiniz.Benim fazlaymis oyle dedi doktorum. Kararsız kaldım saseyi içme konusunda
Hamileyim bi sakıncası olur muElma sirkesi kattığınız kaynamış su ılıdıktan sonra tuvalette taharet için onu kullanın.
Kısa sürede geçecektir.
Geçmiş olsun.
Hamileyken ilaç kullanmaktansa elma sirkesi ile sifa aramayı tercih ederim. Yine isterseniz drunuza danışın.Hamileyim bi sakıncası olur mu
Ya böyle şeyler kullanmayın enfeksiyon çok önemli hamilelikte Allah korusun erken doğuma bile neden olur. Doktorunuza danışın ilaç verecektir kullanın. Ben kullandım hiç birşey olmadı bişey olsa doktor verirr mi Allah aşkınaHamileyim bi sakıncası olur mu
Niye icmiyorsunuz diyor vermiş. Ben kaç tane ictim Enfeksiyon şakaya gelmez zararlı olsa doktor verir miBenim fazlaymis oyle dedi doktorum. Kararsız kaldım saseyi içme konusunda
Ne kadarlık hamilesiniz? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz sadece idrar testinde mı var kültür de bakteri ürüyor mu? Bildiğim kadarıyla kültürde bakteri üremesi kötü ve benim durumum buValla bendeki enfeksiyon hiçbir zaman suyla geçmedi bnde hamileyim suan ve antibiyotk kullanıyrm mecbur
Sürekli tekrarlıyor 6 aylık hamileyim 3.ye kullanıyrm kültür alınmadı bilemiyrm üreme varmı siz ne kadarlık hamilrsinşzNe kadarlık hamilesiniz? Ne zamandan beri kullanıyorsunuz sadece idrar testinde mı var kültür de bakteri ürüyor mu? Bildiğim kadarıyla kültürde bakteri üremesi kötü ve benim durumum bu![]()
ilerlerse bebegi kaybetmeye kadar gidicek bi illet ( ben yaşadım ). erken farkedılmesı ve tedavı edilmesi cok onemlı zaten cok yukseldıkten sonra çok uzun tedavi istyor.Arkadaşlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? Eğer varsa geçmesi için neler yaptınız yada nasıl geçti enfeksiyonunuz.
Idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bebeğinizi mı kaybettiniz?ilerlerse bebegi kaybetmeye kadar gidicek bi illet ( ben yaşadım ). erken farkedılmesı ve tedavı edilmesi cok onemlı zaten cok yukseldıkten sonra çok uzun tedavi istyor.
ben direk antıbıyotık tedavisi gördüm aylarca.3 bucuk aylıktı farkedildignde geç kalınmıştı çok yuksektı.gebelğin başlarında ufak tedavilerle giderılebilirdi.
Kültür alınmadan antibiyotik verilmesi çok büyük bir hata.. Ben kendimi bildim bileli uğraşıyorum ve kültür alınmadan ilaç vermez doktorlar... siz sağlık ocağına fln mı gidiosunuz?Sürekli tekrarlıyor 6 aylık hamileyim 3.ye kullanıyrm kültür alınmadı bilemiyrm üreme varmı siz ne kadarlık hamilrsinşz