Yardım edin lütfen idrar yolu enfeksiyonu var ve ben bunun hiç farkına varamadım ve herşeyi geçtim sol böbreğim çok ağırıyor kızlar lütfen yardım edin bu acıya dayanamıyorum resmen böbreğimi parçalıyor sanki ağrı dayanamıyorum gerçekten ne yapmam lazım doktor idrar yolu enfeksiyonu diyor ama bu daha beter yapıyor beni
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte İdrar yolu enfeksiyonu yardım
- Konu Sahibi Melekado
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben acıdan ölüyorum ve hiçbir şey fayda etmiyorBu ne saçmalık. Eee tamam idrar yolu enfeksiyonu var. Netice ? İlaç kullanın geçer. Ben burdan yapılacak yardımı anlamadım.
- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Limonlu su için her sabah bir bardak. İçine de 1 yemek kaşığı sirke atın.İlaçla geçse zaten böyle bir konu açmazdım
İlacın geçirmediğini bitkisel yolla nasıl geçireceksiniz hiç bilmiyorum.
- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
O zaman doktor değiştirin bu kadar basit. Acıdan öldürecek bir ağrı varsa beklemenin de faydası olmaz.Ben acıdan ölüyorum ve hiçbir şey fayda etmiyor
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Evet ama sonucunda hiçbir şey çıkmıyor idrar yolu enfeksiyonu diyorlar ama bu idrar yolu enfeksiyonu dan da başka bişi ya benim sol böbreğimi parçalıyor ilaç falan da iyi gelmiyor hamileyim ve bitkisel yollarıda deniyorum sonuç kocaman bir hiçO zaman doktor değiştirin bu kadar basit. Acıdan öldürecek bir ağrı varsa beklemenin de faydası olmaz.
- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Böbrekte taş kum vs olabilir kadın doğumcu bu dalla ilgilenmez başka doktora gidinEvet ama sonucunda hiçbir şey çıkmıyor idrar yolu enfeksiyonu diyorlar ama bu idrar yolu enfeksiyonu dan da başka bişi ya benim sol böbreğimi parçalıyor ilaç falan da iyi gelmiyor hamileyim ve bitkisel yollarıda deniyorum sonuç kocaman bir hiç
- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.832
- 598
- 31
Tamam işte bende diyorum doktor değiştirin. O böbreklere ultrason ile baksın. Taş olabilir.Evet ama sonucunda hiçbir şey çıkmıyor idrar yolu enfeksiyonu diyorlar ama bu idrar yolu enfeksiyonu dan da başka bişi ya benim sol böbreğimi parçalıyor ilaç falan da iyi gelmiyor hamileyim ve bitkisel yollarıda deniyorum sonuç kocaman bir hiç
Sabah tekrar başka bir doktora gideceğim ama çok acım var ve acıdan yatamıyorum bileBöbrekte taş kum vs olabilir kadın doğumcu bu dalla ilgilenmez başka doktora gidin
- 11 Nisan 2018
- 1.993
- 1
- 1.861
- 133
Acile gittim acilde çok ilgilenmiyorlar zatenBenimde sağ böbrekte sancım oluyordu idrar testi verdim ve doktorum direk kum var fakat enfeksiyon oluşmamış daha iyi dedi ilaç kullanmana gerek yok bol su tüket doğumdan sonra da bi ürolojiye git dedi sizin doktorunuz nasıl görmedi acaba
Canım acaba kum falanmı döküyosun bende yasadım yerlerde süründüren bir ağrıdır tekrar bi doktora git rabbim yardımcn olsnYardım edin lütfen idrar yolu enfeksiyonu var ve ben bunun hiç farkına varamadım ve herşeyi geçtim sol böbreğim çok ağırıyor kızlar lütfen yardım edin bu acıya dayanamıyorum resmen böbreğimi parçalıyor sanki ağrı dayanamıyorum gerçekten ne yapmam lazım doktor idrar yolu enfeksiyonu diyor ama bu daha beter yapıyor beni
- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.605
- 598
Çok su için.
İlacı kullanın.
Hala devam ediyorsa bir başka doktora gidin.
Belli ki enfeksiyon ilerlediği için böbreğe vurmuş.
Her ihtimale karşı böbrek kumu var mı diye sorun, ancak ona da su içmekten başka çözüm önereceklerini zannetmiyorum.
Gebe değilken bile ilaç yerine su önerilir. Çok ağrı olursa diye de bir ağrı kesici verilir ama gebelikte önerilmez.
İlacı kullanın.
Hala devam ediyorsa bir başka doktora gidin.
Belli ki enfeksiyon ilerlediği için böbreğe vurmuş.
Her ihtimale karşı böbrek kumu var mı diye sorun, ancak ona da su içmekten başka çözüm önereceklerini zannetmiyorum.
Gebe değilken bile ilaç yerine su önerilir. Çok ağrı olursa diye de bir ağrı kesici verilir ama gebelikte önerilmez.