Canım Ben çok kullandım zaten doktorlar gebelikte kullanılan ilaçları veriyorlar yani bebeğe gelmeden ilacın etkisi geçiyor hafif ilaçlar. Korkma ve kullan çünkü enfeksiyon erken doğum riskini arttırır. Doktor kontrolünde olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.Kızlar gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sebebi ile antibiyotik kullanan var mı doktor yazdı bana kullananlardan yorum istiyorum
Çok teşekkür ediyorumCanım Ben çok kullandım zaten doktorlar gebelikte kullanılan ilaçları veriyorlar yani bebeğe gelmeden ilacın etkisi geçiyor hafif ilaçlar. Korkma ve kullan çünkü enfeksiyon erken doğum riskini arttırır. Doktor kontrolünde olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.
Yok normal doğum yada sezeryan doğumla bi ilgisi yok sadece erken doğum riskini arttırır.Çok teşekkür ediyorumnormal doğumla ilgisi var mı peki enfeksiyonun
Size bişey sorabilir miyim? Adetim 6 gün geçti idrarda pozitif gibi görünüyor. Ben bilmeden daha adetim gecikmeden dişimi çektirdim ve çok diş ağrım olduğu için yaklaşık bir hafta içinde minoset arveles apranax fort gibi Ağrı kesiciler içtim.Canım Ben çok kullandım zaten doktorlar gebelikte kullanılan ilaçları veriyorlar yani bebeğe gelmeden ilacın etkisi geçiyor hafif ilaçlar. Korkma ve kullan çünkü enfeksiyon erken doğum riskini arttırır. Doktor kontrolünde olduktan sonra hiçbir sıkıntı olmaz.
Canım hiç sıkma canını bende senin gibi 3 4 haftalık gebeyken bir sürü ilaç antibiyotik kullandım ve dahası röntgen çektirmiştim. Çok şükür şimdi kızım yanımda 2 buçuk yaşında. O haftalarda bişey olmaz çünkü bebek daha oluşmamış bile 4 5 haftalarda daha yeni kese oluşuyor. Ve bebeğin oluşması 6 7 haftayı buluyor. Bebeğin zarar görmesi için önce bebeğin sizden beslenmesi gerekiyor. E bu haftalarda da imkansız olduğu için. Bence hiç sıkıntı yapmayın eyer rızkı varsa herşeye rağmen o bebek gelir.Size bişey sorabilir miyim? Adetim 6 gün geçti idrarda pozitif gibi görünüyor. Ben bilmeden daha adetim gecikmeden dişimi çektirdim ve çok diş ağrım olduğu için yaklaşık bir hafta içinde minoset arveles apranax fort gibi Ağrı kesiciler içtim.aynı zaman da doktorun yazdığı bir antibiyotik kullanıyorum amoklavin bid 1000mg diye acaba bir zararı oldu mu gebelik varsa muhtemelen 3-4 haftalıktır kese daha oluşmamış olabilir bir zarar vermişmirsir kan sonucum çıkınca eğer gebeysem hemen doktora gideceğim ama uyuyamıyorum
Ayyy inanır mısınız bende diş için röntgen çektirdim adetim 2 gün gecikmişti sonra dişimi çektirdim o gün doktor gebelik var mı diye sordu yok dedim hatta çünkü ilk testlerim negatifti ilaçlarda adet gecikmeden içildi aslındaCanım hiç sıkma canını bende senin gibi 3 4 haftalık gebeyken bir sürü ilaç antibiyotik kullandım ve dahası röntgen çektirmiştim. Çok şükür şimdi kızım yanımda 2 buçuk yaşında. O haftalarda bişey olmaz çünkü bebek daha oluşmamış bile 4 5 haftalarda daha yeni kese oluşuyor. Ve bebeğin oluşması 6 7 haftayı buluyor. Bebeğin zarar görmesi için önce bebeğin sizden beslenmesi gerekiyor. E bu haftalarda da imkansız olduğu için. Bence hiç sıkıntı yapmayın eyer rızkı varsa herşeye rağmen o bebek gelir.
Bu da testimin ilk beş dakikasında çıkan sonuçCanım hiç sıkma canını bende senin gibi 3 4 haftalık gebeyken bir sürü ilaç antibiyotik kullandım ve dahası röntgen çektirmiştim. Çok şükür şimdi kızım yanımda 2 buçuk yaşında. O haftalarda bişey olmaz çünkü bebek daha oluşmamış bile 4 5 haftalarda daha yeni kese oluşuyor. Ve bebeğin oluşması 6 7 haftayı buluyor. Bebeğin zarar görmesi için önce bebeğin sizden beslenmesi gerekiyor. E bu haftalarda da imkansız olduğu için. Bence hiç sıkıntı yapmayın eyer rızkı varsa herşeye rağmen o bebek gelir.
ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN. UNUTMUŞUM YAZMAYI BEN 3 AYLIK GEBEYKEN AGUMENTİN ANTİBİYOTİK KULLANMIŞTIM. BU ANTİBİYOTİKLER GEBELİKTE KULLANILIR YANİ BEBEĞE HİÇBİR ZARARI OLMAZ.Ayyy inanır mısınız bende diş için röntgen çektirdim adetim 2 gün gecikmişti sonra dişimi çektirdim o gün doktor gebelik var mı diye sordu yok dedim hatta çünkü ilk testlerim negatifti ilaçlarda adet gecikmeden içildi aslındaKalbimi gönlümü ferahlattınız kendimi o kadar suçlu hissediyordum ki testimde ki pozitif çizgilere sevinemedim Allah razı olsun
Hayırlı olsun RABBİM KUCĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN İŞALLAH.Bu da testimin ilk beş dakikasında çıkan sonuç
Çok şükürALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN. UNUTMUŞUM YAZMAYI BEN 3 AYLIK GEBEYKEN AGUMENTİN ANTİBİYOTİK KULLANMIŞTIM. BU ANTİBİYOTİKLER GEBELİKTE KULLANILIR YANİ BEBEĞE HİÇBİR ZARARI OLMAZ.
Peki sizeAyyy inanır mısınız bende diş için röntgen çektirdim adetim 2 gün gecikmişti sonra dişimi çektirdim o gün doktor gebelik var mı diye sordu yok dedim hatta çünkü ilk testlerim negatifti ilaçlarda adet gecikmeden içildi aslındaKalbimi gönlümü ferahlattınız kendimi o kadar suçlu hissediyordum ki testimde ki pozitif çizgilere sevinemedim Allah razı olsun
peki bişey daha sorabilir miyim siz de hiç gebelik belirtisi var mıydı nasıl anladınızCanım hiç sıkma canını bende senin gibi 3 4 haftalık gebeyken bir sürü ilaç antibiyotik kullandım ve dahası röntgen çektirmiştim. Çok şükür şimdi kızım yanımda 2 buçuk yaşında. O haftalarda bişey olmaz çünkü bebek daha oluşmamış bile 4 5 haftalarda daha yeni kese oluşuyor. Ve bebeğin oluşması 6 7 haftayı buluyor. Bebeğin zarar görmesi için önce bebeğin sizden beslenmesi gerekiyor. E bu haftalarda da imkansız olduğu için. Bence hiç sıkıntı yapmayın eyer rızkı varsa herşeye rağmen o bebek gelir.
Canım benim ilk gebeliğimde çok uykum vardı sürekli uyumak istiyorum. İdrara çıktığım zaman kasıklarım ağrıyordu bide hiç iştahım yoktu. İkinci gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım hatta adetimin üzerinden 3 gün geçmişti farkında bile değildim bi test yaptım direk 2 çizgi çıktı. Her hamilelik aynı olmuyor.Peki size
peki bişey daha sorabilir miyim siz de hiç gebelik belirtisi var mıydı nasıl anladınız
Benim ilk gebeliğim olacak eğer hayırlısı ise bu doğruysa testler yarın kan sonucum çıkacak ama hiç bir belirtim yok fakat adet belirtim de yok bugün tam 7. Günü gecikmenin ve üç gündür test yapıyorum iki yıldır bekliyoruz inanamıyorum 24 yaşındayım. Testlere bakılırsa bir gebelik var ama inaşşallah sağlıklıdır ya da dış gebelik falan değildirCanım benim ilk gebeliğimde çok uykum vardı sürekli uyumak istiyorum. İdrara çıktığım zaman kasıklarım ağrıyordu bide hiç iştahım yoktu. İkinci gebeliğimde hiç bir belirti yaşamadım hatta adetimin üzerinden 3 gün geçmişti farkında bile değildim bi test yaptım direk 2 çizgi çıktı. Her hamilelik aynı olmuyor.
Evet var özele gidip kan verebilirsiniz. Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza işallah.Benim ilk gebeliğim olacak eğer hayırlısı ise bu doğruysa testler yarın kan sonucum çıkacak ama hiç bir belirtim yok fakat adet belirtim de yok bugün tam 7. Günü gecikmenin ve üç gündür test yapıyorum iki yıldır bekliyoruz inanamıyorum 24 yaşındayım. Testlere bakılırsa bir gebelik var ama inaşşallah sağlıklıdır ya da dış gebelik falan değildir3 tane test te yanlış olamaz dimi sabah erkenden gidip farklı bir marka test aldım o da on dakika içinde yavaş yavaş böyle oldu. Sizce var mi
Çok teşekkür ederimEvet var özele gidip kan verebilirsiniz. Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza işallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?