- 10 Aralık 2020
- 77
- 36
- 3
- Konu Sahibi Nermin3419
Haha ben de öyleyimm yaa çizgi kıpkırmızı olmadan rahatlayamıycamm 3 gun gecti hala böyleBenim en belirgin özelliğim sabırsızlığımdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha ben de öyleyimm yaa çizgi kıpkırmızı olmadan rahatlayamıycamm 3 gun gecti hala böyleBenim en belirgin özelliğim sabırsızlığımdır
Ayyy amin inşallah kuzum benim Allah razı olsun bir kaç gün daha bekliycem bakalım zaten adetlerim hep düzenli canım ama kafama takılan şey adete yakın yapışkan beyaz süt gibi akıntı olmuyor dimi? Birde dediğim gibi vajinam yumuşak ve sanki içerde hep ıslaklık var hep ama çamaşıra öyle az geliyor ki hep içi ıslak bilemedim Sabırsızlıkla biraz daha bekleyeyim birde adete yakın tartıda artıları geriyordum ama şimdi 2 kilo vermişim canım oda şöyle iştahım azaldı normalde regliye yakın çok gaz ve şişkinliğim olurdu birde 15 gündür göğüslerimde şişti canım doygunluk hissediyorum test yaptırınca mutlaka yazıcam canım sonucu senin nasıldı adetine 3 gün kala belirtin neydi birde benim gibi rahimin ıslak mıydı canımBence hamilesin ben ilk gebeliğimde adetime 3 gün kala vermiştim kan testi çıkmıştı sabrederim diyorsan birkaç gün daha bekle hayırlısı olsun canım benim
3 yıl geçmiş canım ama en belirgin hatırladığım böyle sanki kaşıklarımın biri eliyle tutup geri bırakıyordu öyle kasılmalar , bel ağrısı , soluk cilt , uykuya meyil ve baş ağrım vardı bence kasık ağrısı varsa genelde hamilelik ile sonuçlanıyor inşallah hamilesindir, hamileyimdirAyyy amin inşallah kuzum benim Allah razı olsun bir kaç gün daha bekliycem bakalım zaten adetlerim hep düzenli canım ama kafama takılan şey adete yakın yapışkan beyaz süt gibi akıntı olmuyor dimi? Birde dediğim gibi vajinam yumuşak ve sanki içerde hep ıslaklık var hep ama çamaşıra öyle az geliyor ki hep içi ıslak bilemedim Sabırsızlıkla biraz daha bekleyeyim birde adete yakın tartıda artıları geriyordum ama şimdi 2 kilo vermişim canım oda şöyle iştahım azaldı normalde regliye yakın çok gaz ve şişkinliğim olurdu birde 15 gündür göğüslerimde şişti canım doygunluk hissediyorum test yaptırınca mutlaka yazıcam canım sonucu senin nasıldı adetine 3 gün kala belirtin neydi birde benim gibi rahimin ıslak mıydı canım
Daha nolsun kız hamilesin işteHaha ben de öyleyimm yaa çizgi kıpkırmızı olmadan rahatlayamıycamm 3 gun gecti hala böyleEki Görüntüle 2740185
Ama 3 gündür koyulasmadı rengi, herkes günden güne koyulasır dedi die korktmDaha nolsun kız hamilesin işte
3 yıl geçmiş canım ama en belirgin hatırladığım böyle sanki kaşıklarımın biri eliyle tutup geri bırakıyordu öyle kasılmalar , bel ağrısı , soluk cilt , uykuya meyil ve baş ağrım vardı bence kasık ağrısı varsa genelde hamilelik ile sonuçlanıyor inşallah hamilesindir, hamileyimdir
Tebrikler canım hamilesin işte darısı bizim başımıza inşallah benim reglime son bir gün kaldı senin reglin geçmişmiydi ben regliden bir hafta önce negatifti ama belirtilerim yeni başladı zaten sende ne gibi bellrtiler var canım biraz bahsedermisin?Daha nolsun kız hamilesin işte
Ama 3 gündür koyulasmadı rengi, herkes günden güne koyulasır dedi die korktm
Ama 3 gündür koyulasmadı rengi, herkes günden güne koyulasır dedi die korktm
Canım insallah öyledir kan testinde cıkmadan inanamıyorum Açıkcası benim bi belirtim yoktu hatta temizlik yapıcaktm, elimde test vardı ocakta son kullanması bitiyodu çöpe atıcaktım ziyan olmasın diye yaptım sonrası şok sadece cok ayakta kalınca belim agrıyo baska bişeyim yok henuz. Rabbim isteyen herkese saglıklı sıhhatlı bebekler versin insallahTebrikler canım hamilesin işte darısı bizim başımıza inşallah benim reglime son bir gün kaldı senin reglin geçmişmiydi ben regliden bir hafta önce negatifti ama belirtilerim yeni başladı zaten sende ne gibi bellrtiler var canım biraz bahsedermisin?
Amin inşallah canım benimCanım insallah öyledir kan testinde cıkmadan inanamıyorum Açıkcası benim bi belirtim yoktu hatta temizlik yapıcaktm, elimde test vardı ocakta son kullanması bitiyodu çöpe atıcaktım ziyan olmasın diye yaptım sonrası şok sadece cok ayakta kalınca belim agrıyo baska bişeyim yok henuz. Rabbim isteyen herkese saglıklı sıhhatlı bebekler versin insallah
Cuma adet gunumdu,Salı gunu yaptm. Bide benim adetim hiç şaşmaz saatli gelir. Adet gunmde alt karnımda şişlik oldu ama sonra gecti. Bikac gun icinde teste gidicem umarm bi aksilik olmaz da darıısı başınıza diyebilirimCanım tebrikler hamilesin işte darısı bizim başımıza sende belirtiler neydi? Birfe adete kaç gün kalla yaptın benim son bir gün var takvime göre geçen hafta yapmıştım herkes erken yapmışşın dedi zaten sonuç negatifti ama şimdi belirtiler vermeye başladı ama cesaret edemiyorum işte regli günümü bir kaç gün geçşin diyorum bakalım hayırlısı artık
Benim test oyleyken ertesi gün kanda 426.8 çıktı. Ilk ogrendigimde 34tu cook çok inceydi idrarda pek anlasilmaz canımHaha ben de öyleyimm yaa çizgi kıpkırmızı olmadan rahatlayamıycamm 3 gun gecti hala böyleEki Görüntüle 2740185
Canım tebrikler hello hamilesin işte darısı bizim başımıza sende belirtiler neydi? Birfe adete kaç gün kalla yaptın benim son bir gün var takvime göre geçen hafta yapmıştım herkes erken yapmışşın dedi zaten sonuç negatifti ama şimdi belirtiler vermeye başladı ama cesaret edemiyorum işte regli günümü bir kaç gün geçşin diyorum bakalım hayırlısı artık
Akıntın varmı canım ya bende ki tuaf vajinamın içi ıslak benimde kasıklarımda şişlik ve dolgunluk var beyaz süt gibiCuma adet gunumdu,Salı gunu yaptm. Bide benim adetim hiç şaşmaz saatli gelir. Adet gunmde alt karnımda şişlik oldu ama sonra gecti. Bikac gun icinde teste gidicem umarm bi aksilik olmaz da darıısı başınıza diyebilirim
Ay gercekten mi insallah öyledir kanda sorun cıkmaz. koyulasmadı diye cok uzuldm cunkuBenim test oyleyken ertesi gün kanda 426.8 çıktı. Ilk ogrendigimde 34tu cook çok inceydi idrarda pek anlasilmaz canım
Yapışkan süt gibi akıntıya netten bakıyorum gebelik çıkıyor adete yakında koyu renkte gelirmiş doğrumu acaba?Akıntın varmı canım ya bende ki tuaf vajinamın içi ıslak benimde kasıklarımda şişlik ve dolgunluk var beyaz süt gibi
A evet reglimden 1 gün once tam süt beyaz akıntı geldi 3-4 kere. Şimdi bişey yok sanki takip etmedm heveslenmemek icinAkıntın varmı canım ya bende ki tuaf vajinamın içi ıslak benimde kasıklarımda şişlik ve dolgunluk var beyaz süt gibi