Gebelikte İdrar enfeksiyonu

beyhanfenn

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2024
248
27
28
Doktora gittim Monorul şase kullanmama rağmen idrar enfeksiyonum geçmiyor nioli yagi da kullanıyorum 21+5 haftaligim bebege zarari olmasından korkuyorum. Bu durumu yaşayanlar neler yaptınız?

Gebeyken öyle yağlar kullanmak çok zararlı bence bi doktorunuza sorun benim doktorum zararlı olduğunu florayı bozduğunu söylemişti o yağa alıştıysa tetikliyor olabilir çünkü o yağ oradakı yararlı bakterılerıde öldürüyor

Arastirinca böyle vajinal florayi bozuyor gibi şeyler okudum 1 hafta kullanmaya ara vermiştim şimdi korktum nioli yagi o zaman zararlı bakterileri öldürürken yararlılarda mi ölduruyomus

Arastirinca böyle vajinal florayi bozuyor gibi şeyler okudum 1 hafta kullanmaya ara vermiştim şimdi korktum nioli yagi o zaman zararlı bakterileri öldürürken yararlılarda mi ölduruyomus
Evet canım aynen öyle zararlılar ile birlikte yararlılarıda öldürüyor ve florayı bozuyor Buda daha çok enfeksıyona yol açıyor bende bi dönem çok kullanıyordum aşırı rahatlatıyordu ama çok sık olunca artık bıraktım ve doktorum aynı böyle söyledi flora düzenleyici fitiller verdi hatta

Vajinal muayene olamadığım için vajinal enfeksiyonuma bakiyorlar donaxyl yazıyor idrar yolu var ama vajinal olarak önlem amaçlı donaxyl fitil de kullansam iyi gelir mi

Doktora gittim Monorul şase kullanmama rağmen idrar enfeksiyonum geçmiyor nioli yagi da kullanıyorum 21+5 haftaligim bebege zarari olmasından korkuyorum. Bu durumu yaşayanlar neler yaptınız?
Bende 7 haftalık hamileyim. Bendede aynı durum vardı bir yerde okudum karnıhabar suyu iyi geliyor diye kaynattım karnıbaharı suyunu içtim 2 bardak bana iyi geldi günde 1 kez limonlu su ictim bol su içtim daha iiyim

Kuru dut enfeksiyon için çok iyi die duymuştum. Araştırmanızı öneririm. Birde doktorunuza sormadan başlamayın lütfen. İnşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…