S serfhkor Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2024 25 -1 1 22 17 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #1 12 haftalık gebeyim ve 2 aydır iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum çünkü akıntı çok geliyor normalmi bu bazen iç çamaşırım ıslanıyor nemleniyor
12 haftalık gebeyim ve 2 aydır iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum çünkü akıntı çok geliyor normalmi bu bazen iç çamaşırım ıslanıyor nemleniyor
tomuray Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Şubat 2025 58 35 3 17 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #2 serfhkor .!.: 12 haftalık gebeyim ve 2 aydır iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum çünkü akıntı çok geliyor normalmi bu bazen iç çamaşırım ıslanıyor nemleniyor Genişletmek için tıkla... Normal. Son aylarda günde 3 kere değiştirdiğim oluyordu. Sadece gelen akıntının rengine dikkat et yeşil vs. olduğunda enfeksiyon riski oluyor.
serfhkor .!.: 12 haftalık gebeyim ve 2 aydır iç çamaşırımı hergün değiştiriyorum çünkü akıntı çok geliyor normalmi bu bazen iç çamaşırım ıslanıyor nemleniyor Genişletmek için tıkla... Normal. Son aylarda günde 3 kere değiştirdiğim oluyordu. Sadece gelen akıntının rengine dikkat et yeşil vs. olduğunda enfeksiyon riski oluyor.
Vaalbara Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 2.019 2.247 53 17 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi serfhkor #3 Savunma mekanizması, enfeksiyondan korumaya falan çalışıyor kendini, hormonal bı durum daha da artacak zamanla fark edersin, sıkıntılı değil rengini takip et sarı yeşil kahve olursa doktora şöyle
Savunma mekanizması, enfeksiyondan korumaya falan çalışıyor kendini, hormonal bı durum daha da artacak zamanla fark edersin, sıkıntılı değil rengini takip et sarı yeşil kahve olursa doktora şöyle