- 4 Ocak 2017
- 126
- 35
- 13
- 31
Canim cok sevindim bizlere de dua etKızlar ben hamileyim :) :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim cok sevindim bizlere de dua etKızlar ben hamileyim :) :)
9 ay bekleme zamanı allah bana da buraya bende hamileyim yazmayı nasip etsin çok mutlu oldumKızlar ben hamileyim :) :)
Canım ben o kadar umutsuzum ki kendim e konduramiyordum çok şükür oldu 18. Denemede9 ay bekleme zamanı allah bana da buraya bende hamileyim yazmayı nasip etsin çok mutlu oldum
Ayyy cok sevindim tatlim. Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ayni gundemi dogum yapicaz yoksa :))Kızlar ben hamileyim :) :)
Son adet tarihim 6 aralık :) bugün keseyim gordukAyyy cok sevindim tatlim. Allah bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Ayni gundemi dogum yapicaz yoksa :))
Son adet tarihim 6 aralık :) bugün keseyim gorduk
Amin inşallah kalp atışını duydun muSen cok gecikmistin gitmekte anladimki ben senin hamis oldugunu :))) o zaman aramizda 3 gun var. Benimde 3 aralik sat. Allahim isteyen tum kadinlara evlat sahibi olmayi nasip etsin.
Amin inşallah kalp atışını duydun mu
Allah gönlüne göre versinBen 4+4 te gittim doktora
Kese yeni olusmustu bebegi bile goremedik yani :) haftaya gidicem tekrar 7. 8. Haftada kalp atisini duyucaz. Bebegide gorucez. Simdi benim tek dusuncem ikiz olabilirmi dusuncesi. Cunku tuhaf sekilde karnim simdiden sisti. Herkes ikiz ikiz diyo. Haftaya ak koyun kara koyun belli olucak
Bende hafta ya bugün gidecegim. Bebeğe ve kesenin gelişimine bakicaz dedi doktorBen 4+4 te gittim doktora
Kese yeni olusmustu bebegi bile goremedik yani :) haftaya gidicem tekrar 7. 8. Haftada kalp atisini duyucaz. Bebegide gorucez. Simdi benim tek dusuncem ikiz olabilirmi dusuncesi. Cunku tuhaf sekilde karnim simdiden sisti. Herkes ikiz ikiz diyo. Haftaya ak koyun kara koyun belli olucak