• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hissettiğiniz ilk belirtileri yazarmisiniz

Amin inşallah kalp atışını duydun mu

Ben 4+4 te gittim doktora
Kese yeni olusmustu bebegi bile goremedik yani :) haftaya gidicem tekrar 7. 8. Haftada kalp atisini duyucaz. Bebegide gorucez. Simdi benim tek dusuncem ikiz olabilirmi dusuncesi. Cunku tuhaf sekilde karnim simdiden sisti. Herkes ikiz ikiz diyo. Haftaya ak koyun kara koyun belli olucak

Kese yeni olusmustu bebegi bile goremedik yani :) haftaya gidicem tekrar 7. 8. Haftada kalp atisini duyucaz. Bebegide gorucez. Simdi benim tek dusuncem ikiz olabilirmi dusuncesi. Cunku tuhaf sekilde karnim simdiden sisti. Herkes ikiz ikiz diyo. Haftaya ak koyun kara koyun belli olucak
Allah gönlüne göre versin

Her ay adetime 1 hafta kala sivilce atmaya baslarim ve goguslerim sertlesip siserlerdi. O ay sivilce cikarmadim :) Sonra idrara cok ciktim ve uyku hali cok vardi. Bulantilarim 2-4 ay arasi yasadimmm iyk. Test yapin supheniz varsa

Bende hafta ya bugün gidecegim. Bebeğe ve kesenin gelişimine bakicaz dedi doktor

Back