• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte hissettiğiniz ilk belirtileri yazarmisiniz

Ama sen gebe miyim gissesilir mi hemen diye soruyorsan bu belirtiler 4. Haftada başlar ya da hiç başlamaz insandan insana değişir

Ya bende adetime 6 gün var 1 haftadır gazı var çok sık lavaboya gidiyorum belim ağrıyor

Eğer hamile kalmak için çabalıyorsan ve bir sorun da yoksa elbette olabilir

Düşük yapalı 1 sene oldu 4 aydır ugrasiyoruz bu ay hayıt tohumu kullandım çok ümitliyim

ben hiç bişi hissetmedim hatta okadar ki bir önceki ay butun belırtıler vardı ve ben hamıle degildim :D hamile kaldıgım ay adete 3 gün kala göbegımden çizgi indi kahverengi.google da falan arattım hamilelik belirtisi mi diye.net bişi görememiştim ama ben diyebilrim hamilelik belirtisiymiş.hala duruyor o çizgi çünkü.bir de damarlar belli olmustu.bu ikisi dışında bişi yoktu.

Reglim 10 gün gecikti menopoza giriyorum sandım. Göğüs uçlarım çok hassastı ve çok acıyordu. Başka hiç bir belirti olmadı.

Yok öncesinde hissettim ama normal regldeki hassaslıktan farklıydı, çok daha acılı bir hassaslık.

Back