Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.10 haftalık gebeyim.yanlız 5 . haftaya kadar değerler normaldi.muhtemelen gebeliğe bağlı ama genede ilaç kullanmam lazım.zor bir
durum
Tebrik ederim. Allah sağlicakla kucagina almayi nasip etsin. Gebelikte troid hormonlari oynayabiliyor. Cogu kiside gebelikte seker yada troid sorunu oluyor. Senin takibin farklidir belki cunku oncesinde yoktu. Hipertroidde iyotsuz tuz kullaniyordum. Dra kontrolde sor mutlaka hangi tuzu kullanman gerektigini gebelikte farkli olabilir belki. Bide sakin stres yapma . Stres hipertroidi tetikliyor. Drun soylediklerini yap ilacini ic dua et. Kafaya takma ne olcak diye. Hipotroidiuom simdi. 15 haftalik hamileyim. İlk haftalar cok oynadi tsh hormonum. Haftada bir iki haftada bir surekli kan verdim tahlil icin. Hatta hipertroidideyken hamile kaldim. Dua etmekten baska care yok. Allah a emanetler. Oglum gayet saglikli. İnsallah buda oyle olurÇok teşekkür ederim.
Takibe başladık ama çok stresli bir süreç .