gebelikte ,göbekten aşağı uzanan kahverengi çizgi !!!!

DygToSBAmRT

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
12
0
6
34
İstanbul
arkadaşlar ,dün bişey dikkatimi çekti , göbeğimden aşağıya doğru rahime doğru uzanan bir çizgi farkettim.daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım..buğday tenliyim ama çizgi tonunu baya ayırt edebiliyorum ,bakınca hafif kahverengi gibi..

normalde adetim olmadan bikaç gün önce bel kasık ağrısıyla beraber hep 1-2 gün öne geldiği olurdu . ancak yarın son gün hala adet olmadım.
Allah nasip ederse ilk hamileliğim olucak,merak ediyorum,şuan hiç ağrım yok ama kasıklarımda batma çekılmeler hissediyorum,ara sırada belimde ağrı oluşuyor,gögüslerde aşırı hassaslık (çamaşırım rahatsız ediyor )bikaç belirti yaşıyorum yani,adet olmadan önce ki hissettiklerimle şuanki belirtiler farklı bundan eminim ,günümün tam geçmesini bekliycem mecburen..sadece merak ettiğim şey bu çizgi,farkedince baya şaşırdım,bazı topiclerde okuduğum kadarıyla erken görenlerde varmış,

tecrübeli olan arkadaşlar , hamileliklerinizi nasıl farkettiniz? bu gebelik çizgisi 1 . aydan oluşan var mı ?

evet bazılarındada erken den de olabiliyor tatlım bazılarında göbekleri kocaman oluncada olusabliyor benim dayımın kızında vardı mesela ama dogum yaptıktan sonra gecti onunki geneldede dogum yapınca geciyor zaen tatlım

hamile olabilirsin bence belirtilerin çoğu var çünkü eğer gebeyseniz doğum sonrası geçer merak etmeyin bende çarşamba gününü bekliyorum bakalım ne olacak hayırlısı...

tabi olabilir benm de ilk zamanlarımda oluştu hamilelik belirtisi de diyebilirz hamilelerde olur ve normaldir

teşekkür ederim ,cevap verdiğin için...benım kızkardeşim ilk kızında da 2,hamileliğin de oldugunu söyledi ve onunda belli bi aydan sonra oluşmuş,
aslında bılındık bir durum ama dikkat etmemişim demekki onun hamılelık dönemlerınde , sanırım kendımız sözkonusu olunca daha bi dikkatliyiz :)

hamileyken ister istemez tatlım oluyor her seye dikkat ediyorsun ki normali budur zaten için rahat olsun

tabi olabilir benm de ilk zamanlarımda oluştu hamilelik belirtisi de diyebilirz hamilelerde olur ve normaldir
teşekkür ederim ılgılendıgın ıcın, sağlıkla olsunda bebişlerimiz hiç sorun etmıyorum :)
bekliyoruz zaten böyle mucizevi bir şekilde ,tüm çalışmalar ,yumurta takibi vs...,biz elimizden geleni yaptık :) kendimi dinleye dinleye caba ben mi , belirtileri yanlış yorumluyorum demiştim ama .. umarım inşallahhh Rabbim herkesin duasını kabul eder

üstüste 3 hamile haberi alınca ,bu bekleyiş de beni fazlasıyla heyecanlandırdı........ sevgiyle kalın

inan arkadaşım hiç sorun etmıyorum, ona kavusalım yeter,bikiniden görünecek, vs. telaşlananlar var ama bence sorun değil varsın kalsın
...otuzüç yaşındayım şuan o olsun yeterki :)

ayyy canım benim yaaa o kadar içten söledin ki böle nasıl desem içim gitti bende hamile kalmak istiyorum çünkü

hamile olabilirsin bence belirtilerin çoğu var çünkü eğer gebeyseniz doğum sonrası geçer merak etmeyin bende çarşamba gününü bekliyorum bakalım ne olacak hayırlısı...

geçip geçmemesini önemsemiyorum , sorun değil ,dikkatimi çekti ,sonra bıraz topıclerden araştırdım çok şaşkınım :) şuan , aslında hoşumada gitti böyle bir nişan gibi , etkileyici,inşallah bebeğim benimledir :)
umarım Rabbim ikimizede ve tüm dileyenlere hayırlı haber almayı nasip eder ... sevgıyle kalın

aradaşlar dün sizle gebelik çizgisi hakkında konuşmuştuk, dün gece beyaz akıntımla beraber açık pembe lekelenme oldu , uyandım hala gelen giden de yok , ben inanamıyorum ama anne oluyorum galiba

doktor randevum perşembe günüydü ogun beta hcg yapılıcak büyük ihtimalle, eşime daha bişey söylemedım ,üzülmesin bişey olursa dıye
o gece gelen yerleşme kanamasıysa bugun ıdrar testı yapsam evde çıkar mı acaba

aklım beynim karmakarışık oldu ilk defa dün gece bi çocuk gıbı sevınçten uyuyamadım... hissediyorum O'nu içimde belirtilerde olunca şuan bıle inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…