evet canım bir çogu devlet hastanesinde yapılıyor. ilerleyen zamanlrda 2 li 3 lü test falanda yapılıyor. birçok özel kabul ediyor zaten. hatta aile hekimligi saglık ocaklarında falanda yapılıyor kan sayımı . idrar falan. bir tane de devlet hastanesinden doktor edin vakti gelince randevunu alırsın. bazı testlere(2li 3lü) 10 gün falan randevu veremiyorlar galıba. onceden alır vaktı gelince yaptırırsın. ben ilk diye ugraşmıyım diye gitmemiştim şimdi keşke devlette yaptırsaydım dediğim zamanlar oluyor. ikinciye artık. neyseki 2 li 3 lü yaptırmadım onlar daha pahalı. digerleride gittigim hastane daha hesaplıydı. test faslını bitirip şimdi oncekine göre daha iyi bir hastaneye gidiyorum. sende devlet hastanesinde testlerini yaptır kontorlunu özelde yaptırısın. çünkü devlet hastanesinde 2 3 kişiye aynı anda ılgılenıyorlarmış. yaşadığın şehre göre degişir belki...
bende 11 haftalık hamıleyım sımdıye kadar bırkac kere gebelık testı ve evde kedım oldugu ıcın tokzoplazma testi yaptırdım özelde onun dışında istenen rutin kan testlerini aile hekimimde yaptırdım sadece 3 test devlette olmuyormus yanı sgalık ocagında Rubella,Anti hgv ve tokzoplazma bunları ozelde toplam 75 tl ye yaptırdım dıgerlerı bedavaa :) bendne idrar tahilili istenmedi.
bayramdan sonra ikili testim var ancak doktorum bu testın cok önemli olduğunu onun için orda yaptırmam gerektiğini söyledi diğlerlerinde kendi yonlendırmişti aile hekimime. gıttıgım hastane bıraz pahalı buyuzdne sanırım bayram dan sonra ödeceygımız rakam ikili ets 350, kan testı 75,muanne 90 :)
bende 11 haftalık hamıleyım sımdıye kadar bırkac kere gebelık testı ve evde kedım oldugu ıcın tokzoplazma testi yaptırdım özelde onun dışında istenen rutin kan testlerini aile hekimimde yaptırdım sadece 3 test devlette olmuyormus yanı sgalık ocagında Rubella,Anti hgv ve tokzoplazma bunları ozelde toplam 75 tl ye yaptırdım dıgerlerı bedavaa :) bendne idrar tahilili istenmedi.
bayramdan sonra ikili testim var ancak doktorum bu testın cok önemli olduğunu onun için orda yaptırmam gerektiğini söyledi diğlerlerinde kendi yonlendırmişti aile hekimime. gıttıgım hastane bıraz pahalı buyuzdne sanırım bayram dan sonra ödeceygımız rakam ikili ets 350, kan testı 75,muanne 90 :)
Hangi hastane bu? Medical Park Göztepe de daha da yüksek ücretler
beylıkduzu medicana..
bende degıstırıcem ama daha uyguna gecıcemde bu ikili tets önemli diye bunu yaptırıp öyle değiştirmeyi düşündük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?