• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte gaz sancisi ve bel agriai

MNagler

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
86
2
16
34
Arkadaslar, ben 7 haftalik hamileyim. Dun gece cok siddetli gaz sancisi yasadim ve bu sanci belime kadar vurdu,hala sol tarafim birazda olsa agrimakta.Bu normal midir? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaslar, ben 7 haftalik hamileyim. Dun gece cok siddetli gaz sancisi yasadim ve bu sanci belime kadar vurdu,hala sol tarafim birazda olsa agrimakta.Bu normal midir? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.

bence korkma normal bende o haftalarda oluyordu hala arada devam.kanaman olmadigi muddetce korkma tatlim

Benim henuz bulantim yok yani var ama ciddi birsey degil ara sira tiksinti seklinde oluyor,sen sansliymissin ya :)

:D 7. haftadan sonra asıl bulantı başladı bende sabahları aç karna özellikle . ama gaz sancın varsa belinde ağrıyosa doktora gitmelisin. yani normal değildir heralde ağrıların

Son düzenleme:
:D 7. haftadan sonra asıl bulantı başladı bende sabahları aç karna özellikle . ama gaz sancın varsa belinde ağrıyosa doktora gitmelisin. yani normal değildir heralde ağrıların

Pazartesi gidicez,randevumuz o zaman. umarim ciddi birsey yoktur

inşl. yoktur. durumunu paylaşırsın merak ettim. çünkü ilk haftalarda bel ağrısı çeken çok duydum ama gaz sancım var dedin üşüme falan da olabilir.

arastirdigim kadariyla,gaz sancisida oluyormus zaten ama iate benimkisi belime vurdu,ilginc olan o ve gaz sancim gecti ama agriyi birakti belimde. bunu anlayamadim. tamam canim haber vericem

Cnm bende 3. Ayımdayım bende bel ağrısı oluyor gaz sancısı da arada oluyor normal bence am Dr danış ilaç tavsiyesinde bulunur belki seni rahatlatır

peki gaz sancin beline vuruyor mu? ben hic boyle birsey yasamadim hayatimda :/ gebe degilkende

Son düzenleme:
peki gaz sancin beline vuruyor mu? ben hic boyle birsey yasamadim hayatimda :/ gebe degilkende

zaten aşırıdeil hafif gaz sancısı ve nadiren oluyo bazen vuruyo ama bikere aşırı bi gaz sancısı oldu ve belime vuruyo cnm

Back