Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumu yasayan kimse yok mu?
Arkadaslar, ben 7 haftalik hamileyim. Dun gece cok siddetli gaz sancisi yasadim ve bu sanci belime kadar vurdu,hala sol tarafim birazda olsa agrimakta.Bu normal midir? Lutfen cevaplarinizi bekliyorum.
bence korkma normal bende o haftalarda oluyordu hala arada devam.kanaman olmadigi muddetce korkma tatlim
bulantı hariç bişe yaşamadım bel ağrısıda son ayda oldu az ama dayınılmıycak gibi değildi.
Benim henuz bulantim yok yani var ama ciddi birsey degil ara sira tiksinti seklinde oluyor,sen sansliymissin ya :)
kanamam yok,ozellikle dikkat ediyorum canim ama gaz sancim da gitti belim ( sag kisim) hala agriyor.
bebek gelisiyor canim cok normal icini ferah tut.sen hamilesin olabildigince dinlen yinede hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah.
7. haftadan sonra asıl bulantı başladı bende sabahları aç karna özellikle . ama gaz sancın varsa belinde ağrıyosa doktora gitmelisin. yani normal değildir heralde ağrıların
Pazartesi gidicez,randevumuz o zaman. umarim ciddi birsey yoktur
Amin canim :) Umarim butun anne adaylari icin diliyorum :)
inşl. yoktur. durumunu paylaşırsın merak ettim. çünkü ilk haftalarda bel ağrısı çeken çok duydum ama gaz sancım var dedin üşüme falan da olabilir.
amin tatlim boyle dusunceler nrmal analik duygusu yerlesiyor icimize
evet :) herkes saglikli bebisler getirsin dunyaya
evet :) herkes saglikli bebisler getirsin dunyaya
bu durumu yasayan kimse yok mu?
Cnm bende 3. Ayımdayım bende bel ağrısı oluyor gaz sancısı da arada oluyor normal bence am Dr danış ilaç tavsiyesinde bulunur belki seni rahatlatır
peki gaz sancin beline vuruyor mu? ben hic boyle birsey yasamadim hayatimda :/ gebe degilkende
zaten aşırıdeil hafif gaz sancısı ve nadiren oluyo bazen vuruyo ama bikere aşırı bi gaz sancısı oldu ve belime vuruyo cnm