Ben de kullandım folikasit, markasını unuttum, ikinci trimesterda daha komplike bir takviye gıdaya geçiliyor. Ben kullanılması taraftarıyım çünkü yediğimiz sebze meyve et çok artık eskisi gibi kaliteli değil. Keşke ürünler sağlıklı olsa da takviye gıdalara hiç gerek kalmasaKızlar merhaba 5 haftalık hamileyim (6+4 hafta olması lazım ama geç döllenme olmuş) hamile kalmadan 3 ay önce doktorumun tavsiyesiyle folik asit kullanmaya başladım polikistik over olduğu için önce inofolic kullandım sonra pahalı gelmeye başlayınca folbiol e geç dedi doktorum 1 gün içip diğer gün içmiyordum yani araya 1 gün boşluk koyuyordum hamile kalınca doktorum her gün kullancağımı söyledi ama her yerde istemsizce karşıma folbiolün zararlı olduğu çıkıyor siz kullandınızmı bilgi ve tecrübeleriniz ne paylaşabilir misiniz
Devletin karşıladığı ücretsiz bi tek bu var. 400 mcg lik bi ilaç söylemesi lazım size. Eczaneden ücretli alacaksınız onu da. Bende folidoce kullanmıştımYa bende sizin dediğiniz gibi duydum yarın bi doktoruma mesaj atayımda değiştirsin bari
Bende folibol kullandım 3 ay. Kullanılması taraftarıyım hatta 28. Haftamda doktor bir kutu daha verdi onuda bıtırdım kanımdaki değerlerden dolayı vermişti. Bir sorun olsa önce doktorlar önermez diye düşünüyorumKızlar merhaba 5 haftalık hamileyim (6+4 hafta olması lazım ama geç döllenme olmuş) hamile kalmadan 3 ay önce doktorumun tavsiyesiyle folik asit kullanmaya başladım polikistik over olduğu için önce inofolic kullandım sonra pahalı gelmeye başlayınca folbiol e geç dedi doktorum 1 gün içip diğer gün içmiyordum yani araya 1 gün boşluk koyuyordum hamile kalınca doktorum her gün kullancağımı söyledi ama her yerde istemsizce karşıma folbiolün zararlı olduğu çıkıyor siz kullandınızmı bilgi ve tecrübeleriniz ne paylaşabilir misiniz
yaa herkes folbiol ün çok yüksek doz olduğunu ve zarar vereceğini söylüyor ondan korkuyorummm herkes ayrı bir şey söylüyorr bilemedimBende folibol kullandım 3 ay. Kullanılması taraftarıyım hatta 28. Haftamda doktor bir kutu daha verdi onuda bıtırdım kanımdaki değerlerden dolayı vermişti. Bir sorun olsa önce doktorlar önermez diye düşünüyorum
istersen doktoruna söyle başka güzel bir marka iste çünkü folik asit kullanılması gereken bir ilaç. Şimdi bende baktım ilk 3 ay folibol kullanmamısım başka marka kullanmısım 28. Haftamda folibol yazmış bir kutu. Sen için rahat etmediği şeyi yinede kullanmayaa herkes folbiol ün çok yüksek doz olduğunu ve zarar vereceğini söylüyor ondan korkuyorummm herkes ayrı bir şey söylüyorr bilemedim