• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte et kesiği gibi yürümeyi engellicek ağrı çeken var mı?

brsbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2022
18
7
1
28
Merhaba 32 haftalık hamileyim 2 haftadır ev işlerini yaparken yürüyüş yaparken çok kötü bir şekilde kasık ağrısı karın ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum ve bu hareketimi tamamen kesecek kadar yatağın içinde dönerken bile canım yana yana dönüyorum sizce neden olur normal mi bu ağrı

34. Haftadayim 31den beri yatagin icinde aglaya aglaya donuyorum tek basima kalkamiyorum sanirim agirlik merkezi degistiginden dolayi normal bu durum

34. Haftadayim 31den beri yatagin icinde aglaya aglaya donuyorum tek basima kalkamiyorum sanirim agirlik merkezi degistiginden dolayi normal bu durum
Evet kimi çok normal diyo kimi git belki bişey vardır ihmal etme diyo bide erken doğum riskide diyen var acile gittim cok kalabalık olduğu için önemsemedim geri döndüm ama ordaki ön muaneye de açılma var mi diye bakicam dedi erken doğum olabilir dedi doktor çok arada kaldim iki gün sonra kontrolum var inşallah önemli bişey değildir ama ağrı bazen dayanılmaz oluyo ilk gebeliğim olduğu içinde ne olduğunu anlamıyorum

Back