Gebelikte erken başlayan kasılmalar

Canım benim midem hiç bulanmadı hiç kusmadım şanslıydım bu konuda. Ama ilk 3 ay çok fazla kasık ağrısı çektim
Masallah canim bende de hic bulanmadi sadece et ve balik yiyemedim canim istemedi benimde kasıklarım agridi genelde erkek bebeklerde fazla belirti olmaz derler ama sans heralde.Allah kucagina almayi nasip etsin

Benimde o haftalrda baslamisti kasilmalarim doktorum bu iyi bisey rahim doguma kendini bir gunde hazirlamiyor beraberinde agri olmadigi ve kasilmalar duzenli olmadigi surece, kanama yada su gelmedigi surece normal demisti son haftalarda daha cok artiyor anliyorsun ilk zamanlardaki kasilmalarin dogum kasilmasi olmadigini:)

mrb arkadaşlar benim de 2 hafta dir kasılma ve sertleşme var 24 haftalik gebeyım ağrılarm var çok korkuyorum doktor dinlenme mı söyledi bebeğime birsey olmaz değil mi siz sağlıcakla kucağıniza aldınız mı

mrb arkadaşlar benim de 2 hafta dir kasılma ve sertleşme var 24 haftalik gebeyım ağrılarm var çok korkuyorum doktor dinlenme mı söyledi bebeğime birsey olmaz değil mi siz sağlıcakla kucağıniza aldınız mı
17.haftada basladi benim kasilmalarim agrim yoktu ama kasilmalar vardi duzenli değildi ama erken baslamisto istirahat bol su magnezyum ve progestan ile 37.haftada dogum yaptim kasilmalarim 30larda cok azaldi

17.haftada basladi benim kasilmalarim agrim yoktu ama kasilmalar vardi duzenli değildi ama erken baslamisto istirahat bol su magnezyum ve progestan ile 37.haftada dogum yaptim kasilmalarim 30larda cok azaldi
kasılma larıni tarif edebilir misin canım bu arada gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütme yi nasip etsin dinlenme yi istirahati nasıl yapıyordun hep aynı pozisyon da mydin

kasılma larıni tarif edebilir misin canım bu arada gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütme yi nasip etsin dinlenme yi istirahati nasıl yapıyordun hep aynı pozisyon da mydin
Karnin sertlesip yumusar kasilmada. Hep dinlendim ben ve cok su ictim

hep sırt üstü mü yattın ayaklarını mı kaldır din nasıl dinlendin onu merak ediyorum bide 3 lt su yeterli mi
Bazen 3 bazen 3.5 ictim illa su pozisyonda yatcsksin siye bisey yok ben genelde soluma yattim bebege kan akışı rahat olsun diye ama sag sol donusumlu yattim gebelikte sirt üstü onerilmiyo

kızlar merhabalar , 17 haftalık hamileyim bir haftadır kasılmalarım oluyor doktor magnezyum yazdı istirahat etmemi ve bol su içmemi önerdi, Başına daha önce böyle bişey gelen var mı ? Kasılmalar için çok çok erken daha nasıl atlatacağım bilmiyorum. Bikaç gündür annemdeyim dinlenince azalmıştı ama bugün yine arttı gibi sanki doktor kanama ve çok sancın olmadıkça yapabileceğimiz bişey Yok dedi çok endişeliyim :110:
Merhaba Cook olmuş yazdığınız umarım görürsünüz ama bende de var kasılma ,23.3 de 2 dk ya bir olduğu için 1 gece hastaneye yattım.progestan , magnezyum kullanıyorum ama hala günde 20 yi buluyor.suan 27.4 oldum. Sizde bir sorun oldu mu sonrasinda

Merhaba Cook olmuş yazdığınız umarım görürsünüz ama bende de var kasılma ,23.3 de 2 dk ya bir olduğu için 1 gece hastaneye yattım.progestan , magnezyum kullanıyorum ama hala günde 20 yi buluyor.suan 27.4 oldum. Sizde bir sorun oldu mu sonrasinda
Merhaba çok uzun zaman geçmiş ama merak ettim nasıl oldunuz doğum yaptınız mı?

Back